menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Podivné události s IE8

Reply

Thread Nástroje
Old 17. června 2009, 13:06
Dárce Skupina

Pár týdny instalována IE8 a od té doby, pak musí havárie nejméně 10krát za den a pořád přihlášení mě z jakékoliv webové stránky může být i člen, který najdete i velmi dráždí.

Ale nejdivnější věc byla, a dnes i dont vědět, pokud je připojen, ale měl jsem problém s mým děla tiskárnu tisk webové stránky, které by mrazem mou obrazovku tak jsem musel odhlásit a re-začít léčit tuto .... .. Tak jsem potřebovat hardware aktualizace jsou ve Windows byla aktualizace docela trochu nedávno ........ Tak šel do okna a říká to i nutnost SP2 2007 a 2007 několik aktualizací, které už mám a byl již na SP2 měsíců předtím, než ji aktualizovat, aby se SP3.

Ví někdo, co se to děje?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.