manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Čudne Događanja S IE8

Reply

Thread Tools
Old 17. lipnja 2009, 13:06
Donatorska Grupa

Nekoliko tjedana instalirana IE8 i od tada on mora srušiti najmanje 10 puta na dan i prijavite se drži me iz bilo koje web stranice i svibanj biti član koji sam pronaći vrlo iritantan.

Ali strangest stvar je danas i ja dont znati ako je spojen, ali sam imao problema sa mojim topa ispisa pisača web stranicu koja bi zamrznuti moj zaslon pa sam morao odjavite i ponovo početi liječiti ovu .... .. Pa mislio sam svibanj potreba hardverski update bitak kao prozore je ažirirajući prilično malo u zadnje vrijeme ........ Pa ode do prozora i on kaže da trebam SP2 2007 i još nekoliko 2007 ažurira što sam već i je već bio na SP-2 months ago ažuriran kako bi se prije nego što SP3.

Bilo tko znati što se događa?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.