![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Pár héttel ezelőtt telepített IE8 és azóta akkor kell crash legalább 10-szer naponta, és a fakitermelés nekem olyan weboldalak én is tagja, amely találom nagyon bosszantó. De a legfurcsább dolog volt ma, és én dont tud, ha az csatlakoztatva van, de nekem volt egy probléma, én ágyúnak nyomtató nyomtatási egy weboldalt, ami befagyasztja az én képernyőn úgy volt, hogy jelentkezzen ki, és újra kezdi a gyógyítás ez .... Szóval .. gondoltam, szükség lehet egy hardver frissítés a Windows frissítése már elég egy kicsit nemrég ........ Szóval elmentem az ablakok és az azt mondja, szükségem van SP2 2007-es és egy pár 2007-frissítések már van, és már az SP2 hónappal ezelőtt előtt frissített SP3. Tudja valaki, hogy mi folyik itt??? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Fura kód !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 7. december 2008 12:50 |
| Furcsa Registry Fix? | Tengeralattjáró | Vírus, kémprogram és biztonság | 7 | 16. november 2008 14:01 |
| Furcsa probléma | samey44 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 7 | 6. Szeptember 2008 04:30 |
| Fura mátrix PC - kérem, segítsen | angloengland | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 22. november 2007 01:08 |
| Fura Extension: -. Yar | nand998 | General Chat szoftver | 3 | 21. október 2007 07:16 |
| Téma eszközök | |
| |