mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Keista renginiai IE8

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 17, 2009, 13:06
Donorų grupės

Default Keista renginiai IE8

Couple of months ago įdiegta IE8 ir nuo tada jis turi gedimų bent 10 kartų per dieną ir neleidžia man prisijungti iš bet kokio interneto svetainėse ir gali būti valstybės, kurios manau labai erzinti.

Bet Keisčiausias dalykas buvo šiandien ir i dont know jei jis prijungtas, bet turėjau problemų su savo patranka spausdintuvo spausdinimo interneto puslapis, kuriame būtų užšaldyti mano ekrane, taigi man teko išeiti ir vėl pradėti gydymą šiuo .... .. Taigi, maniau, gali reikėti įrangos atnaujinimas bus kaip langai buvo atnaujinti visai neseniai tiek ........ Taigi išvyko į langus ir ji sako man reikia SP2, 2007 ir dar keli 2.007 atnaujinimus, kurį aš jau ir jau buvo SP2 mėnesiai prieš atnaujintas SP3.

Anybody know what's going on?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Keista kodas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 bradleyjoes Digital Imaging & Printers 1 7 gruodis 2008 12:50
Keista kanceliarija Fix? Haun Virus, Spyware & Security 7 Lapkritis 16, 2008 14:01
Keista problema samey44 Sound, Speakers & MP3 Players 7 6 rugsėjis 2008 04:30
Keista matricos PC - Please help angloengland Graphics Cards & Monitoriai 3 Lapkritis 22, 2007 01:08
Keista išplėtimas: -. Yar nand998 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 21 spalis 2007 07:16
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.