mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web pārlūkprogrammas un FTP klienti

Register

Dīvains notikumu IE8

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 17, 2009, 13:06
Donors Group

Pāris nedēļas atpakaļ uzstādīto IE8 un kopš tā laika tas ir crash vismaz 10 reizes dienā un saglabā reģistrāciju mani no jebkuras tīmekļa i var būt loceklim, kas man ļoti kairinošs.

Bet savādā lieta bija šodien un i dont know, ja tas ir saistīts, bet man bija problēmas ar savu lielgabalu printeris drukāšanai Web lapu, kas būtu jāiesaldē mana ekrāna, man bija atsakieties un vēlreiz sākt ārstēt šo .... .. Tātad domāju, var būt nepieciešama tehniskā update ir, logi ir atjaunināt pavisam mazliet nesen ........ So devās uz logiem un ir teikts, i need SP2 2007 un vēl dažus 2.007 atjauninājumiem, kuri man jau ir un jau bija SP2 mēnešus pirms pirms tam jāatjaunina, lai SP3.

Ikviens zina, kas notiek?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.