menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prehliadačov & FTP Klienti

Register

Podivné udalosti s IE8

Reply

Thread Tools
Old 17. júna 2009, 13:06
Darcu Skupina

Default Podivné udalosti s IE8

Pár týždne inštalovaná IE8 a od tej doby, potom musí havárie najmenej 10-krát za deň a pořád prihlásení mě z akejkoľvek webovej stránky môže byť aj člen, ktorý nájdete aj veľmi dráždia.

Ale nejdivnější vec bola, a dnes i dont vedieť, ak je pripojený, ale mal som problém s mojím delá tlačiareň tlač webovej stránky, ktoré by mrazničke moju obrazovku tak som musel odhlásiť a re-začať liečiť túto .... .. Tak jsem potrebovať hardware aktualizácie sú vo Windows bola aktualizácia docela trochu nedávno ........ Tak šel do okna a hovorí to aj potrebu SP2 2007 a 2007 niekoľko aktualizácií, ktoré už mám a bol už na SP2 mesiacov predtým, ako ju aktualizovať, aby sa SP3.

Vie niekto, čo sa to deje?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.