мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Броусерс & ФТП Клијенти

Register

Чудне Догађања С ИЕ8

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. јуни 2009, 13:06
Донаторска Група

Default Чудне Догађања С ИЕ8

Неколико недеља инсталирана ИЕ8 и од тада он мора срушити најмање 10 пута на дан и пријавите се држи ме из било које уеб странице и мај бити члан који сам пронаћи врло иритантан.

Али странгест ствар је данас и ја донт кноткле да је спојен, али сам имао проблема са мојим ТОПА исписа штампача уеб страницу која би замрзнути мој екран па сам морао одјавите и поново почети лечити ову .... .. Па мислио сам мај потреба хардверски упдате буде као прозоре је модернизација прилично мало у последње време ........ Па оде до прозора и он каже да ја потреба СП2 2007 и још неколико 2007 ажурира што сам већ и је већ био на СП-2 монтхс аго ажуриран како би се пре него што СП3.

Било ко да зна шта се дешава?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Чудне цоде !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 брадлеыјоес Дигитал Имагинг & Штампачи 1 7 децембар 2008 12:50
Чудна Регистры Фикс? Хаун Вирус, Спыуаре и безбедност 7 16 новембар 2008 14:01
Стран проблем самеы44 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 7 6. Сеп 2008 04:30
Чудне матрице на рачунар - молим помоћ англоенгланд Грапхицс Цардс & Мониторс 3 22 новембар 2007 01:08
Чудне Екстенсион: -. Ыар нанд998 Уопштено Софтуаре Цхат 3 21 октобар 2007 07:16
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц