менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Дивні події з IE8

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 червня 2009, 13:06
Донор групи

Default Дивні події з IE8

Пару тижнів тому встановлений IE8, і з тих пір воно має аварії щонайменше 10 разів на день реєстрації і тримає мене з будь-якого веб-сайти можуть бути членом якого я вважаю дуже дратує.

Але найдивніше було сьогодні, і я не знаю, якщо це пов'язано, але в мене була проблема з моєю гарматою принтера на друк веб-сторінок, що дозволить заморозити екрані так що мені довелося вийти з системи і повторно почати лікувати цю .... .. "Так думав я, можливо, буде потрібно час оновлення обладнання, як вікна були оновленні трохи Нещодавно ........ І пішли до вікон і він говорить мені потрібно SP2 2007 році і трохи більш 2007 оновлень, який я вже є, і Було вже SP2 місяці тому, до його оновлення до SP3.

Хто-небудь знає, що відбувається??
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Дивно Код !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 bradleyjoes Digital Imaging & Принтери 1 7 грудня 2008 12:50
Дивні реєстру Фікс? Haun Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 7 16 листопада 2008 14:01
Дивною проблеми samey44 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 7 6 вересня 2008 04:30
Дивно матриці на PC - будь ласка, допоможіть angloengland Графічні карти & Монітори 3 22 листопада 2007 01:08
Дивне розширення: -. Яру nand998 General Software чат 3 21 жовтня 2007 07:16
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.