![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Пару тижнів тому встановлений IE8, і з тих пір воно має аварії щонайменше 10 разів на день реєстрації і тримає мене з будь-якого веб-сайти можуть бути членом якого я вважаю дуже дратує. Але найдивніше було сьогодні, і я не знаю, якщо це пов'язано, але в мене була проблема з моєю гарматою принтера на друк веб-сторінок, що дозволить заморозити екрані так що мені довелося вийти з системи і повторно почати лікувати цю .... .. "Так думав я, можливо, буде потрібно час оновлення обладнання, як вікна були оновленні трохи Нещодавно ........ І пішли до вікон і він говорить мені потрібно SP2 2007 році і трохи більш 2007 оновлень, який я вже є, і Було вже SP2 місяці тому, до його оновлення до SP3. Хто-небудь знає, що відбувається?? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Дивно Код !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digital Imaging & Принтери | 1 | 7 грудня 2008 12:50 |
| Дивні реєстру Фікс? | Haun | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 7 | 16 листопада 2008 14:01 |
| Дивною проблеми | samey44 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 7 | 6 вересня 2008 04:30 |
| Дивно матриці на PC - будь ласка, допоможіть | angloengland | Графічні карти & Монітори | 3 | 22 листопада 2007 01:08 |
| Дивне розширення: -. Яру | nand998 | General Software чат | 3 | 21 жовтня 2007 07:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |