![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам компютър текат Windows 2000 Pro, с DSL модем. Непрекъснато получавам глупави кутия каза: Internet Explorer възникна проблем & трябва да се затвори. Изпрати или не изпрати доклад. Аз сте опитвали двата изпращане & не се изпраща, но не може да го спре да се пръкват. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да дадете на Mozilla Firefox Тогава: http://www.mozilla-europe.org/en/firefox/ Мнозина ще кажат, че е по-добър от IE браузър все пак.
|
| |||
| |||
| Върви с Firefox като сървър човек рече: Аз знам само 1 човек, който дава предимство на IE над FF в сравнение с 100 + хора, които познавам, които искате избере FF всеки път, включително и аз. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Както вече беше предложено Firefox е страхотен браузър, може също да искате да проверя Opera браузър като друга алтернатива на IE
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Аз предпочитам maxthon. Същото нещо като IE просто по-добре, и аз като DONT Firefox |
|
| |||
| |||
| Отиди за Firefox ... Firefox е много по-стабилен, много по-обезпечени и много по-лесно и забавно да се използва с всички налични теми, плъгини и addons. |
|
| |||
| |||
| Друг гласувате за Firefox тук! |
|
| |||
| |||
| Както каза по-горе използвате Firefox. Тя е много по-добре от Internet Explorer, по мое мнение и лесен за употреба:) |
|
| |||
| |||
| Firefox, Google хром, опера и всички са добре. По мое мнение се въздържат от Google хром, тъй като те водят регистрите на всичко, което правя, мразя хора шпионаж на мен. |