![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám v počítači se systémem Windows 2000 Pro, s DSL modem. I neustále hloupá krabice řekl Internet Explorer došlo k potížím & třeba ji zavřít. Poslat nebo neposílají zprávu. Jsem se pokusil oba zasílání & neposíláte, ale nemůže ho zastavit odprýskávání nahoru. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete dát Mozilla Firefox zkusit: http://www.mozilla-europe.org/en/firefox/ Mnozí by řekli, že je lepší prohlížeč než IE tak.
|
| |||
| |||
| Jdi s firefox server jako kluk řekl, jsem jen vědět, 1 osoba, která dává přednost IE přes FF ve srovnání s 100 + lidi i vím, kdo si vybere FF pokaždé, včetně mě. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak již bylo navrženo, firefox je skvělý prohlížeč, budete také chtít vyzkoušet Opera browser jako další alternativu k IE
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Dávám Maxthon. Totéž jako IE prostě lepší, a i dont rád firefox |
|
| |||
| |||
| Přejít na firefox ... firefox je mnohem stabilnější, mnohem a mnohem víc zajištěné jednoduché a zábavné použít všechny dostupné motivy, pluginy a addony. |
|
| |||
| |||
| Jiný hlas pro Firefox tady! |
|
| |||
| |||
| Jak je uvedeno výše používat firefox. Je to mnohem lepší než Internet Explorer z mého pohledu a jeho snadné používání:) |
|
| |||
| |||
| Firefox, Google chrome, a opera jsou dobré. Podle mého názoru zdrží google chrome, protože vede záznamy o vše, co dělat, nenávidím lidi špionáže pro mě. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Internet Explorer, SWF a ASP.Net | BreannaRice | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 28. května 2009 09:52 |
| Internet Explorer 7 | carpious | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 21. června 2008 15:15 |
| Internet Explorer 8 | jack100 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 29. března 2008 08:42 |
| Internet Explorer Pomalé | NightJay0044 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 7 | 29. prosince 2007 05:18 |
| Internet Explorer 7 | Hybr! D | Obecné Software Chat | 9 | 20. říjen 2006 04:09 |
| Thread Nástroje | |
| |