![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω έναν υπολογιστή με Windows 2000 Pro, με DSL modem. Συνεχίζω να ανόητη θέση λέγοντας Internet Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να κλείσει. Αποστολή ή δεν αποστείλει έκθεση. Έχω δοκιμάσει αποστολής δεν & αποστολή, αλλά δεν μπορεί να το σταματήσει να βρεθώ πάνω. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να δώσετε μια προσπάθεια Mozilla Firefox: http://www.mozilla-europe.org/en/firefox/ Πολλοί θα πουν ότι είναι καλύτερη από ό, τι IE browser έτσι κι αλλιώς.
|
| |||
| |||
| Πήγαινε με firefox ως server Guy είπε, και μόνο πρόσωπο που ξέρω 1 χαρες IE FF πάνω σε σύγκριση με το 100 + άτομα που γνωρίζω που είχε επιλέξει γαλλικά φράγκα κάθε φορά και εγώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όπως ήδη προτείνει Firefox είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε επίσης να θέλετε να δείτε Opera browser ως μια άλλη εναλλακτική λύση για IE
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Προτιμώ maxthon. Ίδιο πράγμα, όπως δηλαδή λίγο καλύτερα, και i dont όπως firefox |
|
| |||
| |||
| Πήγαινε για firefox ... firefox είναι πολύ πιο σταθερή, πιο ασφαλή και πιο εύκολο και διασκεδαστικό να χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα θέματα, plugins και addons. |
|
| |||
| |||
| Μια άλλη ψηφοφορία για τον Firefox εδώ! |
|
| |||
| |||
| Όπως προαναφέρθηκε χρησιμοποιούν firefox. Είναι πολύ καλύτερα από τον Internet Explorer κατά τη γνώμη μου και τις εύκολες στη χρήση:) |
|
| |||
| |||
| Firefox, Google Chrome, Opera και είναι όλα καλά. Κατά τη γνώμη μου απέχει από το google χρώμιο, διότι τηρούν μητρώα του ό, τι κάνουμε, μισώ την κατασκοπεία των ανθρώπων μου. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Internet Explorer, SWF και ASP.Net | BreannaRice | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 28 Μαΐου 2009 09:52 |
| Internet Explorer 7 | carpious | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 21 Ιουν 2008 15:15 |
| Internet Explorer 8 | jack100 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 29 Μαρ 2008 08:42 |
| Internet Explorer Slow | NightJay0044 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 7 | 29 Δεκ. 2007 05:18 |
| Internet Explorer 7 | Hybr! Δ | Γενικά Λογισμικό Chat | 9 | 20 Οκτ 2006 04:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |