![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam računalo sa sustavom Windows 2000 Pro, s DSL modem. JA držati uzimajući glupa kutija kazivanje Internet Explorer naišao je na problem i mora se zatvoriti. Poslati ili ne poslati izvješće. Ive 'pokušao oba i ne šalju slanje, ali ne mogu dobiti Internet to prestati popping up. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete dati Mozilla Firefox namjeru: http://www.mozilla-europe.org/en/firefox/ Mnogi će reći da je bolji preglednik od IE anyway.
|
| |||
| |||
| Kreni sa krijesnica kao poslužitelj tip je rekao, ja znam samo 1 osobu koja pogoduje IE preko FF u odnosu na 100 + ljudi znam koji bih izabrati FF svaki put uključujući i mene. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kao što je već predložio krijesnica je odličan preglednik, vi svibanj isto tako ištanje to provjeriti Opera browser kao još jedna alternativa IE
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Radije bih maxthon. Ista stvar kao IE samo bolje, a ja dont poput krijesnica |
|
| |||
| |||
| Idi za Firefox ... krijesnica je puno stabilniji, mnogo više i mnogo više osiguran jednostavan i zabavan za korištenje sa svih dostupnih tema, dodataka i addons. |
|
| |||
| |||
| Još jedan glas za Firefox ovdje! |
|
| |||
| |||
| Kao što reče gore koristiti Firefox. To je mnogo bolje nego Internet Explorer u mom mišljenju i njegove jednostavan za korištenje:) |
|
| |||
| |||
| Firefox, google krom, i opera su svi dobro. Po mom mišljenju suzdrže od google krom jer su voditi evidenciju o svemu što radite, ja mrzim ljude špijuniranje na mene. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Internet Explorer, SWF i ASP.Net | BreannaRice | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 28. svibanj 2009 09:52 |
| Internet Explorer 7 | carpious | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 21. lipnja 2008 15:15 |
| Internet Explorer 8 | jack100 | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 29. ožujak 2008 08:42 |
| Internet Explorer Slow | NightJay0044 | Web Browsers & FTP Klijenti | 7 | 29. prosinac 2007 05:18 |
| Internet Explorer 7 | Hybr! D | Općenito Software Chat | 9 | 20. listopad 2006 04:09 |
| Thread Tools | |
| |