![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי מחשב עם מערכת הפעלה Windows 2000 Pro, עם מודם DSL. שוב ושוב אני מקבל את תיבת טיפש אומר Internet Explorer נתקל בבעיה & צריך לסגור. לשלוח או לא לשלוח דו"ח. ניסיתי את שתי שליחת & שליחת לא, אבל לא יכול לקבל את זה כדי להפסיק popping למעלה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול לתת א עבור Mozilla Firefox: http://www.mozilla-europe.org/en/firefox/ רבים היו אומרים את זה הוא דפדפן טוב יותר מ-IE בכל מקרה.
|
| |||
| |||
| עבור Firefox עם שרת כמו הבחור אמר, אני רק יודע 1 מי מעדיף IE על פני FF בהשוואה ל 100 + אנשים, אני יודע מי היית בוחר FF כל הזמן כולל אותי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כפי שכבר הציע Firefox הוא דפדפן מעולה, מומלץ גם לבדוק דפדפן אופרה אלטרנטיבה אחרת של IE
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| אני מעדיף maxthon. אותו דבר כמו אינטרנט אקספלורר רק יותר טוב, ואני אוהב dont Firefox |
|
| |||
| |||
| לכו על Firefox ... Firefox הוא הרבה יותר יציבה, הרבה יותר מאובטחת ועוד הרבה יותר קל ומהנה לשימוש עם כל כניסה ערכות נושא, plugins and addons. |
|
| |||
| |||
| עוד הצבעה עבור Firefox כאן! |
|
| |||
| |||
| כפי אמר לעיל להשתמש Firefox. זה הרבה יותר טוב מ-Internet Explorer לדעתי שלה קלה לשימוש:) |
|
| |||
| |||
| Firefox, Google chrome, Opera ו כל טוב. לדעתי ענמיהל Google chrome לפנקס כי הם כל מה שאתה עושה, אני שונא אנשים רגול עלי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אינטרנט אקספלורר, SWF ו ASP.Net | BreannaRice | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | -28 במאי 2009 09:52 |
| Internet Explorer 7 | carpious | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | 21st יוני 2008 15:15 |
| Internet Explorer 8 | jack100 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | 29 מרץ 2008 08:42 |
| אינטרנט אקספלורר איטי | NightJay0044 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 7 | 29 דצמבר 2007 05:18 |
| Internet Explorer 7 | Hybr! ד | כללי תוכנות צ 'אט | 9 | 20 אוקטובר 2006 04:09 |
| שרשרת כלים | |
| |