![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu kompiuterį su Windows 2000 Pro, o DSL modemas. Gaunu kvailas langelį sakydamas "Internet Explorer susidūrė su problema ir turi būti uždaryta. Siųsti ar nesiųsti pranešimo. I've tried tiek siuntimas ir ne siųsti, bet negali gauti jį sustabdyti Popping. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galite duoti Mozilla Firefox eiti: http://www.mozilla-europe.org/en/firefox/ Daugelis galėtų pasakyti, kad tai yra geriau nei IE naršyklėje anyway.
|
| |||
| |||
| Eik su firefox kaip serveris vaikinas pasakė, aš žinau tik 1 asmuo, kuris teikia pirmenybę ty per FF, palyginti su 100 + žmonių, aš žinau, kas reikia pasirinkti FS kiekvieną kartą, įskaitant ir mane. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip jau pasiūlė Firefox yra puiki naršyklė, taip pat galite sužinoti Opera naršyklę kaip kita alternatyva IE
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Norėčiau Maxthon. Tas pats kaip IE tik geriau, ir i dont like Firefox |
|
| |||
| |||
| Grįžti Firefox ... Firefox yra daug stabilesnė, žymiai labiau užtikrintos ir daug daugiau lengva ir smagu naudoti visas turimas temas, įskiepiai ir priedai. |
|
| |||
| |||
| Kita "Firefox balsuoti čia! |
|
| |||
| |||
| Kaip minėta pirmiau naudoti Firefox. Tai daug geriau nei Internet Explorer, mano nuomone, ir lengva naudotis:) |
|
| |||
| |||
| Firefox, Google Chrome ir Opera yra visi geri. Mano nuomone susilaikyti nuo "Google Chrome, nes jie saugo įrašus apie visus, ką darote, aš nekenčiu žmonių šnipinėjimo apie mane. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Internet Explorer, SWF ir ASP.Net | BreannaRice | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | Gegužė 28, 2009 09:52 |
| Internet Explorer 7? | carpious | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | Birželis 21, 2008 15:15 |
| Internet Explorer 8 | jack100 | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | Kovas 29, 2008 08:42 |
| Internet Explorer Žemas | NightJay0044 | Naršyklėms & FTP Klientai | 7 | 29 gruodis 2007 05:18 |
| Internet Explorer 7? | Hybr! D | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 9 | 20 spalis 2006 04:09 |
| Temos įrankiai | |
| |