![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam komputer z systemem Windows 2000 Pro z modemu DSL. Wciąż dostaję głupie pole mówiąc Internet Explorer napotkał problem i musi zostać zamknięty. Wyślij lub nie wysyłać raportu. I've tried zarówno wysyłania i nie wysyłanie, ale nie może go zatrzymać popping up. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Możesz nadać Mozilla Firefox spróbować: http://www.mozilla-europe.org/en/firefox/ Wielu mogłoby powiedzieć, że jest lepiej niż przeglądarki IE anyway.
|
| |||
| |||
| Przejście z Firefox jako serwer facet powiedział: Wiem tylko, 1 osoba, która sprzyja IE w FF w porównaniu do 100 + osób i dowiedzieć się, kto ma wybrać FF za każdym razem w tym mnie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak już sugerowane firefox jest wielkim przeglądarki, możesz również zapoznać się z Opera Browser jako alternatywę dla innego IE
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Wolę Maxthon. To samo jak IE tylko lepiej, a ja dont like firefox |
|
| |||
| |||
| Go for Firefox ... Firefox jest znacznie bardziej stabilne, bardziej zabezpieczona i bardziej łatwe i przyjemne do korzystania ze wszystkich dostępnych tematów, wtyczki i dodatki. |
|
| |||
| |||
| Kolejny głos w Firefoksie tutaj! |
|
| |||
| |||
| Jak wspomniano powyżej wykorzystania firefox. Jest dużo lepiej niż Internet Explorer w mojej opinii i łatwy w użyciu:) |
|
| |||
| |||
| Firefox, google chrome, opera i są dobre. W mojej opinii powstrzymać się od google chrome ponieważ prowadzą rejestr wszystko zrobić, Nienawidze ludzi szpiegostwo na mnie. |