![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am un computer care execută Windows 2000 Pro, cu un modem DSL. Mă tot fac un prost caseta spune Internet Explorer a întâlnit o problemă şi se va închide. A trimite sau nu trimite raportul. Am incercat ambele trimiterea & nu trimite, dar nu pot să-l pentru a opri popping sus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Puteţi da Mozilla Firefox un du-te: http://www.mozilla-europe.org/en/firefox/ Mulţi ar spune că este un browser mai bun decat IE, oricum.
|
| |||
| |||
| Du-te cu Firefox ca tip de server spus, eu ştiu doar 1 persoană care favorizează IE peste FF, comparativ cu 100 + oameni ştiu cine CF-ar alege de fiecare dată, inclusiv de mine. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| După cum sa sugerat Firefox este un browser-ului, de asemenea, s-ar putea să doriţi să verificaţi Browserul Opera ca o altă alternativă la IE
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Prefer Maxthon. Acelaşi lucru ca IE doar mai bine, şi i dont ca Firefox |
|
| |||
| |||
| Du-te de foc ... Firefox este mult mai stabilă, cu mult mai securizat şi mult mai usor si distractiv pentru a fi utilizate cu toate disponibile teme, plugin-uri şi addons. |
|
| |||
| |||
| Un alt vot pentru Firefox aici! |
|
| |||
| |||
| După cum sa menţionat mai sus utiliza Firefox. Este mult mai bine decât Internet Explorer, în opinia mea şi uşor de folosit:) |
|
| |||
| |||
| Firefox, google crom, şi de operă sunt toate bune. În opinia mea se abţină de la Google crom pentru că ţine o evidenţă a tot ceea ce face, Nu-mi plac oamenii spionaj pe mine. |