![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Mám v počítači so systémom Windows 2000 Pro, s DSL modem. I neustále hloupá krabice povedal Internet Explorer došlo k ťažkostiam & potrebné ju zavrieť. Poslať alebo neposielajú správu. Jsem se pokusil oba zasielanie & neposilam, ale nemôže ho zastaviť odprýskávání hore.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Môžete dať Mozilla Firefox skúsiť:
http://www.mozilla-europe.org/en/firefox/ Mnohí by povedali, že je lepší prehliadač ako IE tak.
|
|
|||
|
|||
|
Choď s firefox server ako chlapec povedal, som len vedieť, 1 osoba, ktorá dáva prednosť IE cez FF v porovnaní s 100 + ľudí aj viem, kto si vyberie FF zakaždým, vrátane mňa.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ako už bolo navrhnuté, firefox je skvelý prehliadač, budete tiež chcieť vyskúšať Opera browser ako ďalšiu alternatívu k IE
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dávám Maxthon. To isté ako IE prostě lepší, a i dont rád firefox
|
|
|
|||
|
|||
|
Prejsť na firefox ... firefox je oveľa stabilnejšie, oveľa a oveľa viac zabezpečené jednoduché a zábavné použiť všetky dostupné motívy, pluginy a addony.
|
|
|
|||
|
|||
|
Iný hlas pre Firefox tady!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ako je uvedené vyššie používať firefox. Je to oveľa lepšie ako Internet Explorer z môjho pohľadu a jeho jednoduché použitie:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Firefox, Google Chrome, a opera sú dobré. Podľa môjho názoru zdrží google chrome, pretože vedie záznamy o všetko, čo robiť, nenávidím ľudí špionáže pre mňa.
|