![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам рачунар са системом Уиндоус 2000 Про, с ДСЛ модем. ЈА држати добивање глупа кутија казивање Интернет Експлорер наишао је на проблем и мора да се затвори. Послати или не пошаљете извештај. Иве 'суђен оба и не шаљу слање, али не могу добити то то престати поппинг уп. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете дати Мозилла Фирефокс намеру: хттп://ууу.мозилла-еуропе.орг/ен/фирефокс/ Многи ће рећи да је бољи броусер од ИЕ Аныуаы.
|
| |||
| |||
| Крени са ватра као помоћник тип је рекао, ја знам само 1 особу која погодује ИЕ преко ФФ у односу на 100 + људи знам који бих изабрати ФФ сваки пут укључујући и мене. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Као што је већ предложио ватра је одличан прегледач, ви мај исто тако оскудица за одјавити Опера броусер као још једна алтернатива ИЕ
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Радије бих макстхон. Иста ствар као ИЕ само боље, а ја донт сличан ватра |
|
| |||
| |||
| Иди за Фирефокс ... ватра је пуно стабилнији, много више и много више осигуран једноставан и забаван за коришћење са свих доступних тема, додатака и аддонс. |
|
| |||
| |||
| Још један глас за Фирефокс овде! |
|
| |||
| |||
| Као што рече горе користити Фирефокс. То је много боље него Интернет Експлорер у мом мишљењу и његове једноставан за коришћење:) |
|
| |||
| |||
| Фирефокс, гоогле хрома, и опера су сви добро. По мом мишљењу суздрже од гоогле хрома јер су да воде евиденцију о свему што радите, ја мрзим људе шпијунирање на мене. |