![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben bir bilgisayara Windows 2000 çalıştıran var Pro, DSL modem ile. Ben bir aptal kutusu Internet Explorer bir sorunla karşılaştı ve kapatılacak söyleyerek karşılaşıyorum. Veya Gönder raporu göndermeyin. Her iki & gönderme gönderme değil, denedim kadar haşhaş durdurmak için onu elde edemezsiniz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mozilla Firefox gitmek verebilir: http://www.mozilla-europe.org/en/firefox/ O IE daha iyi bir tarayıcı zaten söyleyebilirim Birçok.
|
| |||
| |||
| Olarak sunucu adam, ben sadece beni de dahil olmak üzere her zaman FF tercih ediyorum biliyor kim FF üzerinde 100 ile karşılaştırıldığında IE iltimas 1 kişi fazla kişi biliyorum dedi ateş ile gidin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daha önce ateş önerdi büyük bir tarayıcı, ayrıca kontrol etmek istersiniz olabilir Opera tarayıcı Başka bir alternatif olarak IE
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ben Maxthon tercih ederim. IE ile aynı şey sadece daha iyi ve ateş i dont like |
|
| |||
| |||
| Firefox için git ... firefox çok daha fazla, çok daha kolay ve çok daha güvenli ve eğlenceli tüm mevcut temaları, eklentileri ve eklentileri ile birlikte kullanmak stabildir. |
|
| |||
| |||
| Firefox için bir oy burada! |
|
| |||
| |||
| Olarak kullanmak ateş Yukarıda söyledi. Çok bence Internet Explorer ve kullanımı kolay çok daha iyi:) |
|
| |||
| |||
| Firefox, krom, Google ve opera tüm iyi. Benim fikir kaçının çünkü onlar sizin yaptığınız her şey kayıtlarını tutmak krom google, insanların beni casusluk nefret ediyorum. |