![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є комп'ютер під керуванням Windows 2000 Pro, за допомогою модему DSL. Я постійно отримую нерозумно говорити вікні Internet Explorer виявлена помилка & Додаток буде закрито. Відправити або не відправляти звіт. Я намагався як відправка & не посилає, але не можуть отримати своєчасну зупинку вискакують. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете дати Mozilla Firefox піти: http://www.mozilla-europe.org/en/firefox/ Багато хто скажуть, що це краще, ніж браузер IE в будь-якому випадку.
|
| |||
| |||
| Ідіть з Firefox як сервер хлопець сказав: "Я знаю тільки 1 чоловік, який виступає над IE FF в порівнянні з більш ніж 100 людей, яких я знаю, хто вибрав би FF щоразу включаючи мене. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як вже зазначалося Firefox велике браузер, ви також можете перевірити Браузер Opera Як ще одну альтернативи IE
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Я віддаю перевагу Maxthon. Те ж саме, тобто просто краще, і я не хотів Firefox |
|
| |||
| |||
| Перейти на Firefox ... Firefox є набагато більш стабільним, більш забезпечених і більш легко і з задоволенням використовувати всі доступні теми, додатки та розширення. |
|
| |||
| |||
| Інші голосування для Firefox тут! |
|
| |||
| |||
| Як було сказано вище використовувати Firefox. Це набагато краще, ніж Internet Explorer, на мою думку і простий у використанні:) |
|
| |||
| |||
| Firefox, Google Chrome, Opera і все добре. На мене, утримуватись від Google Chrome, тому що вони ведуть облік все, що вам робити, я ненавиджу людей шпигувати за мною. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Internet Explorer, SWF і ASP.Net | BreannaRice | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 28 травня 2009 09:52 |
| Internet Explorer 7 | carpious | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 21 червня 2008 15:15 |
| Internet Explorer 8 | jack100 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 29 березня 2008 08:42 |
| Internet Explorer Низька | NightJay0044 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 7 | 29 грудня 2007 05:18 |
| Internet Explorer 7 | Hybr! D | General Software чат | 9 | 20 жовтня 2006 04:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |