![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pěkný článek, díky!
| |||
| |||
| A opravdu častý omyl. Cookies nejsou fakt, že hrozba některé mohou obrázku. Více o soukromí problém. Teď to asi bude zmást cookie odpočítáváme nikdy přijít do mé mysli. Ale je to pravda. Někteří anti-spyware ještě počítat deaktivovat automatické aktualizace systému Windows jako problém! To je trochu přes, dle mého názoru. Dobrý postřeh evilfantasy! |
|
| |||
| |||
| nice 1, BT 1 fing, im ve škole a byla JST přemýšlela, je to cookies, aby správci sítě použít, aby viděli, co stránky jsme na? mike x | X | x |
|
| |||
| |||
| Citace:
A tak si můžete být dokonce vysledovat v případě, že použijete circumventor nebo proxy server. |
|
| |||
| |||
| Velká článku. Norton je jedním z těch, který detekuje a ruší sledování cookies nebo Quratines, ale pak vám řekne, že jí žádné nebezpečí. Cookies dává uživateli jedinečný (které i volně používat) online praxi. |
|
| |||
| |||
| Aktualizováno přidat tento článek od Cookie Střední Neoficiální Cookie FAQ 2.4 Jsou cookies nebezpečné pro můj počítač? NO. Cookie je jednoduchý text. Nejedná se o program, nebo plug-in. Nemůže být použit jako virus, a že nemůže získat přístup k pevnému disku. Váš prohlížeč (nikoliv programátor) lze uložit hodnoty cookie na Váš pevný disk, pokud ji potřebuje, ale to je na hranici vlivu na vašem systému. [/ Quote] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont vědět, jestli to však něco dobré nebo špatné, ale někde jsem četl, že onetime nastavit cookie manipulace jako tak
![]() Ive dolech nastavit takhle celou dobu, ale ať dělá cokoli si nejsem jistý Ticku přepsat cookie manipulace pak zkontrolovat (blok), za thrid-party cookies a zaškrtněte vždy povolit soubory cookie relací. Zanech první-party cookies jako výzva Ve výchozím nastavení jsou cookies automaticky zpracovat Můj systém: Fred
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Že obraz přišel z Spyware Info, jak víte. Vzhledem k tomu, že článek říká, že (http://www.spywareinfo.com/articles/cookies/), Cookies je možné použít pro sledování vaší prohlíží návyky. Když si to tak, že jsou známy jako třetí strana, cookies, a nejsou nutné. Mohou být zablokován, pokud chcete. Citace:
|
| |||
| |||
| Coockies jsou soubory, které jsou uloženy na vašem pevném disku na specifiy do jaké stránky jste se a možná, pokud máte sleceted možnost bude remmber hesla a přihlašovací informace. |