![]() |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νίκαιας, το άρθρο, ευχαριστώ!
| |||
| |||
| Ένα κοινό λάθος μάλιστα. Τα cookies δεν είναι πραγματικά απειλή ότι ορισμένοι μπορεί εικόνα. Περισσότερα της ιδιωτικής ζωής. Τώρα, το θέμα με την ξεγελαστούν από cookie που είχε ποτέ δεν έρχονται στο μυαλό μου. Αλλά είναι αλήθεια. Ορισμένα anti-spyware καν απενεργοποίηση σας παράθυρα αυτόματη ενημέρωση ως πρόβλημα! Αυτό είναι λίγο Overkill, κατά τη γνώμη μου. Καλό σημείο evilfantasy! |
|
| |||
| |||
| nice 1, bt 1 fing, im στο κολέγιο και ήταν JST αναρωτιούνται, τα cookies είναι ότι οι διαχειριστές του δικτύου χρησιμοποιούν για να δείτε τι χώρους είμαστε σε σχετικά; mike X | X | X |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Και αυτόν τον τρόπο, μπορείτε ακόμη και να εντοπιστούν, αν χρησιμοποιείτε απατεών ή διακομιστή μεσολάβησης. |
|
| |||
| |||
| Μεγάλη άρθρο. Το Norton είναι μία από εκείνες που ανιχνεύει και διαγράφει τα cookies εντοπισμού ή Quratines τους αλλά στη συνέχεια σας λέει ότι δεν είχε κανένα κίνδυνο. Τα cookies παρέχουν στο χρήστη ένα μοναδικό (που χρησιμοποιούν χαλαρά i) experince online. |
|
| |||
| |||
| Ενημέρωση για να προσθέσετε αυτό το άρθρο από Cookie Κεντρική Η ανεπίσημη Cookie FAQ 2,4 επικίνδυνα είναι τα cookies στον υπολογιστή μου; ΟΧΙ. Ένα cookie είναι ένα απλό κομμάτι του κειμένου. Δεν είναι ένα πρόγραμμα, ή ένα plug-in. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας ιός, και δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στον σκληρό σας δίσκο. Your browser (δεν προγραμματιστής) μπορεί να σώσει τις αξίες των cookies στον σκληρό σας δίσκο, εάν χρειάζεται, αλλά αυτό είναι το όριο για τις επιπτώσεις στο σύστημά σας. [/ Παραθέτω] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont ξέρω αν αυτό κάνει κάτι καλό ή κακό, αλλά, κάπου διάβασα ότι μια φορά για να ρυθμίσετε το cookie χειρισμό σαν ναι
![]() IVe ορυχεία που έτσι όλη την ώρα, αλλά αν το κάνει τίποτα δεν είμαι σίγουρος Σημειώστε υπερισχύει cookie χειρισμό τότε ελέγχει (μπλοκ) σύμφωνα thrid Τα cookies και σημειώστε επιτρέπει πάντα cookies συνόδου. Αφήστε πρώτα Τα cookies ως άμεση Στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις των cookies αυτόματα λαβή Το σύστημά μου: Fred
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Αυτή η εικόνα ήρθε από Spyware Πληροφορίες, όπως γνωρίζετε. Όπως αναφέρει το άρθρο αυτό (http://www.spywareinfo.com/articles/cookies/), Τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση των συνηθειών σας περιήγησης. Όταν γίνει αυτό, είναι γνωστό ως τρίτος τα cookies, και δεν είναι απαραίτητο. Αυτές μπορεί να αποκλειστεί αν θέλετε να κάνετε. Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| Coockies είναι αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο σκληρό σας δίσκο για να διευκρινίσεις σε ό, τι σας έχει site και ίσως και σε περίπτωση που έχετε sleceted η επιλογή θα remmber και τον κωδικό σας στοιχεία σύνδεσης. |