![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szép a cikk, kösz!
| |||
| |||
| Gyakori hiba valóban. A cookie-k nem igazán, hogy a fenyegetés előfordulhat képet. Több olyan adatvédelmi kérdés. Nos, a dolog nem tévesszen meg cookie counting sohasem jön az agyamon. De ez igaz. Néhány anti-spyware is számít letiltják a Windows automatikus frissítés a probléma! Ez egy kicsit túlzás, véleményem. Jó pont evilfantasy! |
|
| |||
| |||
| szép 1, bt 1 fing, im a főiskolán, és JST csodálkozó, ez a cookie-kat, hogy a hálózati adminisztrátorok használatát, hogy milyen helyszínek Már az? mike X | X | X |
|
| |||
| |||
| Idézet:
És így, akkor is nyomon követhető, ha a circumventor vagy proxy szerver. |
|
| |||
| |||
| Nagy cikkben. Norton az egyik olyan, hogy észleli követőkód a cookie-kat és törli vagy Quratines őket, de aztán mondja, hogy nincs kockázat. Sütik, hogy a felhasználó egyedi (amit lazán használja) online experince. |
|
| |||
| |||
| Frissítve hozzáadni e cikk Cookie Közép Az Unofficial Cookie GYIK 2.4 sütiket veszélyes a számítógépet? NO. A cookie egy egyszerű kis szöveget. Ez nem egy program, vagy egy plug-in. Nem lehet felhasználni, mint egy vírus, és nem tud hozzáférni a merevlemezhez. A böngésző (nem programozó) takaríthat cookie értékek a merevlemezre, ha kell, de ez a határérték a hatás a rendszer. [/ Quote] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem tudom, ez nem valami jó vagy rossz, de én olvastam valahol, hogy az egykori, hogy cookie-kezelés, mint oly
![]() Ive bányák meg, mint ez az idő, de hogy ez semmit nem vagyok biztos Tick cookie-kezelés felülbírálása majd ellenőrzés (blokk) a thrid-party cookie-kat, és jelölje mindig session cookie-kat. Hagyjuk első fél sütiket promptot Az alapértelmezett beállítások a cookie-kat automatikusan kezeli My System: Fred
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ez a kép érkezett Spyware információk, mint tudod. Mint a cikk azt mondja (http://www.spywareinfo.com/articles/cookies/), A cookie-kat fel lehet használni a pálya böngészési szokásait. Amikor ezt, azok az úgynevezett harmadik fél cookie-kat, és nem szükséges. Ezek a blokkolt ha akarsz. Idézet:
|
| |||
| |||
| Coockies olyan fájlok, hogy menti a merevlemezen, hogy milyen specifiy webhelynek volna, és talán ha van sleceted lehetőséget fog remmber a jelszót és a bejelentkezési adatokat. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Weboldal Cookiek Conflicting iskolában? | Fertőző | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 24. március 2009 05:07 |
| Használható hordozható merevlemez a szokásos egyet? (létesítési maple story) | ryannathans | Drives & Removable Media | 10 | 31. január 2009 07:50 |
| Legviccesebb számítógép vagy IT Security Story Contest | bouchusar | Off Topic Discussion | 2 | 14. Szeptember 2008 06:25 |
| Honlap történelem / sütiket | márványokat | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 15. január 2008 08:59 |
| Cookie-k törlése | liamfi | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 30. december 2007 20:32 |
| Téma eszközök | |
| |