kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

A True Story About Cookies!

Reply

Téma eszközök
Old 2007 Szeptember 7., 13:53
Moderátor Csoport

Default A True Story About Cookies!

Idézet:
SUPERAntiSpyware.com - Gyakran Ismételt Kérdések

Azok a sütik tényleg azok, a kémprogramok és a veszélyes?

Ez a téma volt a vita sok hírcsoportokban és online fórumokon. A sütik egyszerű szöveges fájlokat tárolnak a merevlemezen, és nem is károsítja a számítógép bármilyen módon. Jellemzően a cookie-kat használnak a bejelentkezést, és emlékszem, hogy nyomon követhesse a felhasználói beállítások a web-oldalakon.

Sütik fel lehet használni a pálya a mozgás az Interneten csak akkor, ha egy oldal tisztában van azzal, hogy a cookie-kat, és az a célja, hogy a speciális cookie-kat. Mivel a felhasználás nyomon követését, a sok érzem, hogy ez a kémprogramokat.

Nem úgy a cookie-k fenyegetésétől bárhol közel azonos szintű, mint a tényleges súlyossága malware fenyegetések, amelyek személyes adatokat lopni igazi, hirdetés, vagy használhatatlanná teszi a számítógépet.

SUPERAntiSpyware érzékeli tracking cookie-t, mint "Adware.Tracking sütik", és akkor úgy dönt, hogy távolítsa el azokat, vagy hagyja őket a rendszer. Ön kikapcsolhatja ezt a funkciót a Beállítások -> Ellenőrzési Beolvasás lapján SUPERAntiSpyware Ha nem szeretné a cookie-kat a Beolvasandó, felismerhetők és eltávolíthatók.
Idézet:
A True Story About Cookies!
MajorGeeks.ComElőször menjünk jobbra a pont. A sütik nincsenek problémák, hogy szükség van az érintett. Túl sok a AntiSpyware programok zászló a cookie-kat, és azokat úgy hangzik, mintha ezek a magas kockázatú tétel. Az igazság az, hogy ezek nem nagy kockázat probléma, és a legtöbb esetben valóban nagyon hasznos az Ön számára.
Ez a téma már régóta vitatják az interneten, és természetesen sok véleményét a cookie-kat. A sütik nincsenek futtatható programokat. Ezek az egyszerű szöveges fájlokat tárolnak a számítógépen, hogy segítsen weboldalak (és) pálya használható felhasználói beállításokat és nem személyes adatokat, mint a reklám, amelyet Ön utoljára láttam (ami megakadályozza, hogy látta ugyanazt a hirdetést újra és újra).
Igen süteményt gyakran említett tracking cookie-kat, de követőkódot több bonyolult, akkor csak egy sütit. Minden honlapot látogat meg kell ismernie az adott cookie így tudnák használni, hogy adhatok követőkódot info, és azt, hogy használja azt. Látni fogja, sok AntiSpyware programot, ahol különféle sütiket tracking cookie-kat, és ez lehet, hogy mesterségesen felderítése számít látod nagyon magas. Ez egy fájó pont, ha ezt teszi a AntiSpyware programot. Ha egy program felismeri a cookie-k és más nem, akkor az egyik, hogy nem észleli őket, úgy néz ki, mint azt csinál rossz munkát.
Ugyanígy tesz a kimutathassa őket, mint egy nagy termék, mivel felveszi a dolgokat a másik kimaradt. Ezért, a legtöbb (nem mind) program érzékeli a cookie-kat, hogy elkerülje ezt a veszélyt. Ne tévesszen meg cookie counting. Ha a cookie-k az egyetlen dolog, ami mutatja ki, akkor az jó. Ezek nem károsak, és ha csak figyelmen kívül hagyják őket, vagy ha úgy kívánja, könnyen tisztítható azokat a böngésző segítségével vagy más eszközökkel, mint a CCleaner.
A Microsoft cookie-k FAQ
Wikipedia HTTP cookie

Cookie Viewer lehetővé teszi, hogy felfedezzék az információt, hogy a honlapokat tárol a számítógépén.
Cookie Cruncher védi a merevlemezt a nemkívánatos sütiket.

Old 2007 Szeptember 7., 19:08
Administrator Group

Szép a cikk, kösz!

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old November 17, 2007, 18:59
Donor Group

Gyakori hiba valóban. A cookie-k nem igazán, hogy a fenyegetés előfordulhat képet. Több olyan adatvédelmi kérdés.
Nos, a dolog nem tévesszen meg cookie counting sohasem jön az agyamon. De ez igaz. Néhány anti-spyware is számít letiltják a Windows automatikus frissítés a probléma! Ez egy kicsit túlzás, véleményem.
Jó pont evilfantasy!
Old December 3, 2007, 02:41
Csoport tagja

szép 1,
bt 1 fing, im a főiskolán, és JST csodálkozó,
ez a cookie-kat, hogy a hálózati adminisztrátorok használatát, hogy milyen helyszínek
Már az?

mike
X | X | X
Old December 5, 2007, 04:07
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by mike4life View Post
szép 1,
bt 1 fing, im a főiskolán, és JST csodálkozó,
ez a cookie-kat, hogy a hálózati adminisztrátorok használatát, hogy milyen helyszínek
Már az?

mike
X | X | X
Általában a hálózati adminisztrátorok csak ellenőrzi, mi megy a rendszer egyébként, és saját nyomkövető rendszer működik. Amikor én voltam az iskolában is használják azt hinni, hogy nem lehet nyomon követni, ha törli a cookie-kat, de az emberek még mindig kitiltották a számítógépes rendszerekkel való hozzáférés tiltott anyag.

És így, akkor is nyomon követhető, ha a circumventor vagy proxy szerver.
Old Február 10, 2008, 15:13
Csoport tagja

Nagy cikkben.
Norton az egyik olyan, hogy észleli követőkód a cookie-kat és törli vagy Quratines őket, de aztán mondja, hogy nincs kockázat.
Sütik, hogy a felhasználó egyedi (amit lazán használja) online experince.
Old Május 22 2008, 22:47
Moderátor Csoport

Frissítve hozzáadni e cikk Cookie Közép

Az Unofficial Cookie GYIK

2.4 sütiket veszélyes a számítógépet?
NO. A cookie egy egyszerű kis szöveget. Ez nem egy program, vagy egy plug-in. Nem lehet felhasználni, mint egy vírus, és nem tud hozzáférni a merevlemezhez. A böngésző (nem programozó) takaríthat cookie értékek a merevlemezre, ha kell, de ez a határérték a hatás a rendszer. [/ Quote]

Old Július 4 2008, 05:43
Donor Group

Nem tudom, ez nem valami jó vagy rossz, de én olvastam valahol, hogy az egykori, hogy cookie-kezelés, mint oly

Ive bányák meg, mint ez az idő, de hogy ez semmit nem vagyok biztos

Tick cookie-kezelés felülbírálása majd ellenőrzés (blokk) a thrid-party cookie-kat, és jelölje mindig session cookie-kat. Hagyjuk első fél sütiket promptot

Az alapértelmezett beállítások a cookie-kat automatikusan kezeli

My System: Fred

Processzor (ok):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Alaplap:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM memória:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafikus kártya (k):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Hangkártya:
Hamarosan:)
Merevlemez (ek):
WD 250 GB 16MB
Optikai meghajtó (k):
LG DVD RW SATA
Case / tápegység:
CM Elite/OCZ780MXS
Hűtés:
Xigmatek Dark Knight
Hálózat / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (ok):
Targa 19 "TFT Widescreen 16:9
Operációs rendszer (ek):
XP64Bit
Old Július 4 2008, 06:00
Moderátor Csoport

Ez a kép érkezett Spyware információk, mint tudod.

Mint a cikk azt mondja (http://www.spywareinfo.com/articles/cookies/), A cookie-kat fel lehet használni a pálya böngészési szokásait. Amikor ezt, azok az úgynevezett harmadik fél cookie-kat, és nem szükséges. Ezek a blokkolt ha akarsz.

Idézet:
Originally Posted by Ozzie82 View Post
Nem tudom, ez nem valami jó vagy rossz, de én olvastam valahol, hogy az egykori, hogy cookie-kezelés, mint oly

Ive bányák meg, mint ez az idő, de hogy ez semmit nem vagyok biztos

Tick cookie-kezelés felülbírálása majd ellenőrzés (blokk) a thrid-party cookie-kat, és jelölje mindig session cookie-kat. Hagyjuk első fél sütiket promptot

Az alapértelmezett beállítások a cookie-kat automatikusan kezeli

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Június 23 2009, 16:29
Donor Group

Coockies olyan fájlok, hogy menti a merevlemezen, hogy milyen specifiy webhelynek volna, és talán ha van sleceted lehetőséget fog remmber a jelszót és a bejelentkezési adatokat.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Weboldal Cookiek Conflicting iskolában? Fertőző Web Design, Hosting & SEO 1 24. március 2009 05:07
Használható hordozható merevlemez a szokásos egyet? (létesítési maple story) ryannathans Drives & Removable Media 10 31. január 2009 07:50
Legviccesebb számítógép vagy IT Security Story Contest bouchusar Off Topic Discussion 2 14. Szeptember 2008 06:25
Honlap történelem / sütiket márványokat Web böngésző és FTP Clients 1 15. január 2008 08:59
Cookie-k törlése liamfi Vírus, kémprogram és biztonság 2 30. december 2007 20:32
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.