![]() |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מאמר יפה, תודה!
| |||
| |||
| אכן טעות נפוצה. עוגיות לא ממש, כי האיום כמה עשויה התמונה. עוד בעיה של פרטיות. עכשיו, העניין על להיות fooled ע"י עוגיה לספור אף פעם לא היה בא לדעתי. אבל זה נכון. כמה אנטי ריגול אפילו לספור להשבית את העדכון האוטומטי של Windows כמו בעיה! זה קצת overkill, לדעתי. נקודה טובה evilfantasy! |
|
| |||
| |||
| 1 נחמד, bt 1 fing, IM בקולג והיה jst תוהה, האם זה כי הרשת עוגיות מנהלים להשתמש כדי לראות אילו אתרים אנחנו כבר ב? מייק X | X | x |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
וגם ככה, אתה יכול גם להיות traced אם אתה משתמש circumventor או בשרת Proxy. |
|
| |||
| |||
| מאמר מצוין. Norton הוא אחד מאותם המאתר מעקב עוגיות ו Quratines או מוחקת אותם אבל אז אתה אומר שזה לא היה כל סיכון. עוגיות לתת משתמש ייחודי (שבה אני משתמש loosely) experince מקוון. |
|
| |||
| |||
| עדכון להוסיף מאמר זה מ מרכז העוגיות בלתי רשמי את העוגיות שאלות נפוצות 2,4 ה"ע וגיות "מסוכן למחשב שלי? לא. העוגיה הוא פשוט חתיכת טקסט. זה לא תוכנית, או התוספת. זה לא יכול לשמש וירוס, והוא אינו יכול לגשת לכונן הקשיח. הדפדפן שלך (לא מתכנת) יכול לשמור עוגיה ערכים לדיסק הקשיח אם הוא צריך, אלא כי הוא להגביל את ההשפעה על המערכת שלך. [/ Quote] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont יודע אם זה עושה משהו טוב או רע, אבל קראתי איפשהו onetime כי להגדיר עוגייה הטיפול כמו כל כך
![]() Ive מוקשים בחר ככה כל הזמן, אבל אם היא עושה משהו אני לא בטוח בהקפה לעקוף עוגיה הטיפול אז לבדוק (חסימה) thrid תחת קבצי Cookie של צד ואת הקפה אפשר תמיד קבצי Cookie של הפעלה. עזוב צד ראשון כמו עוגיות זריז הגדרות ברירת המחדל ב עוגיות באופן אוטומטי לטפל המערכת שלי: פרד
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| את התמונה הזו הגיע מידע תוכנות ריגול, כפי שאתה יודע. ככל שם המאמר אומר (http://www.spywareinfo.com/articles/cookies/), קבצי Cookie יכולים לשמש למעקב אחר הרגלי הגלישה שלך. כשהם עושים זאת, הם ידועים כמו עוגיות צד שלישי, והם לא הכרחי. הם יכולים להיות חסום אם אתה רוצה. ציטוט:
|
| |||
| |||
| Coockies קבצים שנשמרו על הכונן הקשיח כדי specifiy האתר למה היית ב ואולי אם יש לך את האפשרות sleceted היא remmber את הסיסמה ואת פרטי ההתחברות. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אתר עוגיות סותרות בבית הספר? | מדבק | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | 24 מרץ 2009 05:07 |
| השתמש Portable Hard Drive בתור אחד רגיל? (התקנת maple סיפור) | ryannathans | כוננים & נשלפת | 10 | 31 ינואר 2009 07:50 |
| Funniest אבטחת המחשב או סיפור Contest | bouchusar | דיון Off topic | 2 | 14 ספטמבר 2008 06:25 |
| אתרים היסטוריים / עוגיות | גולות | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | ה -15 בחודש ינואר 2008 08:59 |
| מחיקת קבצי cookie | liamfi | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | 30 דצמבר 2007 20:32 |
| שרשרת כלים | |
| |