![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice straipsnis, ačiū!
| |||
| |||
| Iš tiesų dažnai pasitaikanti klaida. Cookies are not really, kad grėsmė kai gali vaizdą. Daugiau informacijos apie privatumo problemą. Dabar yra apie supainiojo slapukų skaičiavimas niekada ateina į mano protas dalykas. Bet tai tiesa. Kai anti-spyware net Count išjungti "Windows" automatinio naujinimo kaip problema! Tai iš Overkill truputį, mano nuomone. Gera vieta evilfantasy! |
|
| |||
| |||
| nice 1 BT 1 rummy, im kolegijoje ir buvo įdomu, JST, tai slapukus, kad tinklo administratoriai naudoti matyti kokius puslapius We've been on? Mike x | x | x |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ir tokiu būdu, galima net atsekti, jei naudojate circumventor arba proxy serverį. |
|
| |||
| |||
| Puikus straipsnis. Norton yra vienas iš tų, kuri aptinka ir pašalina sekimo slapukai arba Quratines juos, bet tada jums pasakys, kad ji neturėjo jokio pavojaus. Slapukai leidžia vartotojui unikalus (kuri galiu naudoti laisvai) Prisijungę experince. |
|
| |||
| |||
| Atnaujinta pridėti šį straipsnį nuo Cookie Centrinis Neoficialus cookie DUK 2.4 slapukų pavojinga mano kompiuteryje? NE. Slapukas yra paprastas teksto fragmentą. Tai ne programa, ar plug-in. Jis negali būti naudojamas kaip virusas, ir ji negali prieiti prie kompiuterio kietajame diske. Jūsų naršyklė (ne programuotojas) gali išsaugoti slapuką vertės kietąjį diską, jei jis turi, bet tai yra dėl sistemos poveikio ribos. [/ Quote] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nežinau ar tai ką nors gera ar bloga, bet aš perskaičiau kažkur kažkada, kad nustatyti slapuką tvarkymo up like to
![]() Ive, minos nustatyti, kaip visa tai laiku, bet ar ji nieko nesu tikras Pažymėkite nepaisyti tvarkymą slapukų tada patikrinkite (blokas) pagal thrid šalies slapukai ir pažymėti langelį Visada leisti seanso slapukus. Palik pirmos šalies slapukus, kaip greitai Be nustatymus slapukai automatiškai rankena Mano sistema: Fred
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ši nuotrauka buvo iš spyware Informacija, kaip žinote. Kaip ten sakoma straipsnyje (http://www.spywareinfo.com/articles/cookies/), Slapukus, gali būti naudojama stebėti jūsų naršymo įpročius. Kai jie tai daro, jie vadinami trečiosios šalies slapukai, ir nėra būtina. Jie gali būti blokuojami, jei norite. Citata:
|
| |||
| |||
| Coockies yra failų, kurie yra saugomi jūsų kietajame diske, specifiy kokia svetainė jums buvo apie, o gal jei turite sleceted galimybe, ji bus remmber slaptažodį ir prisijungimo informacija. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Tinklalapis Slapukai Konfliktų mokykloje? | Contagious | Web Design, Hosting & SEO | 1 | Kovas 24, 2009 05:07 |
| Naudokite nešiojamas kietasis diskas kaip normalus viena? (įrengimo Maple Story) | ryannathans | Drives & Removable Media | 10 | 31 sausis 2009 07:50 |
| Juokingas kompiuteris arba IT saugumo Istorijos konkursas | bouchusar | Off Topic Discussion | 2 | 14 rugsėjis 2008 06:25 |
| Tinklalapis history / cookies | rutuliukai | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | 15 sausis 2008 08:59 |
| Naujausi slapukų | liamfi | Virus, Spyware & Security | 2 | 30 gruodis 2007 20:32 |
| Temos įrankiai | |
| |