![]() |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jauks raksts, paldies!
| |||
| |||
| Izplatīta kļūda patiešām. Sīkdatnes nav īsti draudiem dažas var picture. Vairāk privātuma problēmu. Tagad lieta par ko fooled by cookie skaitīšanas nekad nav pienācis manā prātā. Bet tā ir taisnība. Daži anti-spyware pat count invaliditāti Windows automātiskā atjaunināšana, kā problēma! Tas ir nedaudz overkill, manuprāt. Good point evilfantasy! |
|
| |||
| |||
| nice 1, BT 1 fing, im koledžā un tika JST jautājums, tas ir sīkdatnes, tīkla admins izmanto, lai redzētu vietas mēs esam bijuši on? mike x | x | x |
|
| |||
| |||
| Quote:
Un tādā veidā, jūs pat varat izsekot, ja jūs izmantojat circumventor vai starpniekserveri. |
|
| |||
| |||
| Great article. Norton ir viens no tiem, kas atklāj uzskaites Cookies un izdzēš vai Quratines tiem, bet tad saka jums, ka tas nebija risks. Cookies dot lietotājs unikāls (ko varu izmantot brīvi) tiešsaistē experince. |
|
| |||
| |||
| Jāatjaunina, lai pievienotu šo rakstu no Cookie Central Unofficial Cookie FAQ 2.4 cookies apdraud manu datoru? NO. Sīkdatne ir vienkārša teksta fragmentu. Tā nav programma, vai arī plug-in. To nevar izmantot kā vīruss, un tā nevar piekļūt jūsu cietā diska. Jūsu pārlūkprogramma (nav programmētājs), var saglabāt sīkfailu vērtības cietā diska, ja tas nepieciešams, bet ir robeža ietekmi uz jūsu sistēmas. [/ Quote] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont know, ja tas nav kaut kas labi vai slikti, bet es izlasīju kaut onetime ka lai sīkfailu apstrādi izveidota kā tā
![]() IVE mīnas, kas līdzīgs šim visu laiku, bet vai tas kaut ko neesmu pārliecināts Atzīmēt ignorēt sīkfailu apstrādi pēc tam pārbauda (bloks) saskaņā thrid puses sīkfailus un ērču vienmēr atļaut sesijas sīkfailus. Atstāt pirmās puses sīkfailus, kā ātri Ar noklusējuma iestatījumiem sīkdatnes tiek automātiski rokturis Mana sistēma: Fred
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Šis attēls nāca no Spyware Info, kā jūs zināt. , Kā rakstā ir teikts (http://www.spywareinfo.com/articles/cookies/), Sīkdatnes, var izmantot, lai izsekotu jūsu pārlūkošanas paradumus. Kad viņi to izdarītu, viņiem ir pazīstami kā trešās puses sīkfailus, un tie nav nepieciešami. Tās var tikt bloķēta, ja jūs vēlaties. Quote:
|
| |||
| |||
| Coockies ir faili, kas saglabāti uz jūsu cietā diska, lai norādiet, kādā vietā esat bijis un varbūt, ja jums ir sleceted iespēju, tai būs remmber paroli un pieteikšanās informāciju. |