![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice artykuł, dzięki!
| |||
| |||
| A wspólne rzeczywiście pomyłka. Cookies nie są naprawdę, że zagrożenie niektóre mogą hotelu. Więcej o prywatności problemu. Teraz, jest rzeczą o fooled by ciasteczko nigdy nie licząc się z moim umysłem. Ale to prawda. Niektóre anty-spyware nawet liczyć wyłączania automatycznej aktualizacji systemu Windows jako problem! To trochę Overkill, moim zdaniem. Good point evilfantasy! |
|
| |||
| |||
| nice 1, bt 1 fing, im w college'u i zastanawiasz JST, jest cookies, że administratorzy sieci korzystać, aby sprawdzić, jakie witryny we've been on? mike X | X | X |
|
| |||
| |||
| Cytat:
W ten sposób można śledzić nawet jeśli używasz circumventor lub serwera proxy. |
|
| |||
| |||
| Great artykułu. Norton jest jednym z tych, które wykrywa i usuwa pliki cookie śledzenia lub Quratines, ale potem mówi, że nie ma ryzyka. Cookies daje użytkownikowi unikatowy (które mogę używać luźno) online experince. |
|
| |||
| |||
| Zaktualizowano dodać w tym artykule z Cookie Central The Unofficial Cookie FAQ 2.4 Czy ciasteczka niebezpieczne dla komputera? NO. Cookie to prosty fragment tekstu. Nie jest to program, lub plug-in. Nie może być używany jako wirusa i nie może uzyskać dostępu do dysku twardego. Twoja przeglądarka (nie programisty) można zapisać wartości cookie na dysku twardym, jeśli to konieczne, ale jest granica wpływu na system. [/ Quote] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie wiem czy to nie wszystko dobre lub złe, ale czytałem gdzieś, że onetime obsługę plików cookie, aby ustawić się w taki sposób
![]() Ive kopalniach ustawić tak cały czas, ale czy to coś nie jestem pewny Zaznacz override następnie sprawdzić obsługę plików cookie (blok) w ramach thrid stronę cookies i zaznacz zawsze pozwalają na pliki cookie dotyczące sesji. Zostaw pierwszą stronę ciasteczka jako zachęty W domyślnych ustawieniach pliki cookie są automatycznie obsłużyć My System: Fred
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| To zdjęcie pochodzi z Spyware Info, jak wiesz. W artykule nie mówi (http://www.spywareinfo.com/articles/cookies/), Pliki cookie mogą być użyte do śledzenia przeglądania nawyków. Kiedy to zrobić, są one znane jako trzecią cookies, a nie są konieczne. Mogą one zostać zablokowane, jeśli chcesz. Cytat:
|
| |||
| |||
| Coockies są pliki są zapisywane na dysku twardym do specifiy miejscu do tego, co masz i może, jeśli sleceted opcja będzie remmber i hasła logowania. |
![]() |
|
| Zakładki |