![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Frumos articol, multumesc!
| |||
| |||
| O greşeală comună, într-adevăr. Cookie-urile nu sunt chiar atât de ameninţare unele pot imagine. Mai mult de o problemă de confidenţialitate. Acum, chestia cu a fi păcălit de cookie-uri de numărare a avut niciodată de a veni mintea mea. Dar este adevărat. Unele anti-spyware, chiar conta dezactivarea Windows actualizare automată ca o problemă! Asta-i un pic de nejustificată, în opinia mea. Bine zis evilfantasy! |
|
| |||
| |||
| nice 1, BT 1 fing, IM în colegiu şi a fost jst întrebam, este de cookie-uri ca administratori de reţea utilizează pentru a vedea ce site-uri am fost pe? mike x | X | x |
|
| |||
| |||
| Citat:
Şi astfel, puteţi fi localizat chiar dacă folosiţi un circumventor sau server proxy. |
|
| |||
| |||
| Marea articol. Norton este unul dintre cei care detectează de urmărire şi Sterge cookie-urile sau Quratines-le, dar apoi vă spune că nu a avut nici un risc. Cookies da un utilizator unic (care i utilizarea vag) experince online. |
|
| |||
| |||
| Actualizate pentru a adăuga acest articol de la Cookie Central Neoficiale Cookie FAQ 2.4 sunt cooki-urile periculoase pentru calculatorul meu? NO. Un "cookie" este o simplă bucată de text. Acesta nu este un program sau un plug-in. Ea nu poate fi utilizat ca un virus, şi nu poate accesa hard-disk. Browser-ul dumneavoastră (nu un programator) poate salva cookie valorile pe hard disk, dacă este nevoie, dar care este limita de efectul pe sistemul dumneavoastră. [/ Quote] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu ştiu dacă acest lucru nu ceva bun sau rău, dar, am citit undeva că onetime cookie-ul pentru a seta ca astfel de manipulare
![]() Ive minele stabilit ca asta tot timpul, dar dacă n-are nimic, nu sunt sigur Tick suprascriu cookie manipulare apoi verifica (bloc) în temeiul thrid parte cookie-urile şi bifaţi întotdeauna permite cookie-urile de sesiune. Lasă-prima parte cookies ca prompt În setările implicite cookie-urile sunt în mod automat manipula Sistemul meu: Fred
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Această imagine a venit de la Spyware Info, după cum ştiţi. Ca articolul acolo spune (http://www.spywareinfo.com/articles/cookies/), Cookie-urile pot fi utilizate pentru a vă urmări obiceiurile de navigare. Atunci când face acest lucru, acestea sunt cunoscute sub numele de cookie-uri terţă parte, şi nu sunt necesare. Ele pot fi blocate, dacă vrei. Citat:
|
| |||
| |||
| Coockies sunt imagini care sunt salvate pe hard disk pentru a specifiy la ceea ce site-ul au fost şi poate că dacă aveţi sleceted opţiunea va remmber şi parola de autentificare. |