![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pekný článok, vďaka!
| |||
| |||
| A naozaj častý omyl. Cookies nie sú fakt, že hrozba niektoré môžu obrázku. Viac o súkromí problém. Teraz to asi bude zmiasť cookie uskutočnia nikdy prísť do mojej mysle. Ale je to pravda. Niektorí anti-spyware ešte počítať deaktivovať automatickej aktualizácie systému Windows ako problém! To je trochu viac, podľa môjho názoru. Dobrý postreh evilfantasy! |
|
| |||
| |||
| nice 1, BT 1 fing, im v škole a bola JST přemýšlela, je to cookies, aby správcovia siete použiť, aby videli, čo stránky sme na? mike x | X | x |
|
| |||
| |||
| Citácia:
A tak si môžete byť dokonca vysledovať v prípade, že použijete circumventor alebo proxy server. |
|
| |||
| |||
| Veľká článku. Norton je jedným z tých, ktorý detekuje a ruší monitorovanie cookies alebo Quratines, ale potom vám povie, že jej žiadne nebezpečenstvo. Cookies dáva užívateľovi jedinečný (ktoré aj voľne používať) online praxi. |
|
| |||
| |||
| Aktualizované pridať tento článok od Cookie Stredná Neoficiálna Cookie FAQ 2.4 Sú cookies nebezpečné pre môj počítač? NO. Cookie je jednoduchý text. Nejedná sa o program, alebo plug-in. Nemôže byť použitý ako vírus, a že nemôže získať prístup k pevnému disku. Váš prehliadač (nie programátor) možno uložiť hodnoty cookie na váš pevný disk, ak ju potrebuje, ale to je na hranici vplyvu na vašom systéme. [/ Quote] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont vedieť, jestli to však niečo dobré alebo zlé, ale niekde som čítal, že onetime nastaviť cookie manipulácia ako tak
![]() Ive baniach nastaviť takhle celú dobu, ale nech robí čokoľvek si nejsem jistý Ticku prepísať cookie manipulácia potom skontrolovať (blok), za thrid-party cookies a začiarknite vždy povoliť súbory cookie relácií. Nechaj prvý-party cookies ako výzva V predvolenom nastavení sú cookies automaticky spracovať Môj systém: Fred
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Že obraz prišiel z Spyware Info, ako viete. Vzhľadom k tomu, že článok hovorí, že (http://www.spywareinfo.com/articles/cookies/), Cookies je možné použiť na sledovanie vašej prezerá návyky. Keď si to tak, že sú známe ako tretia strana, cookies, a nie sú potrebné. Môžu byť zablokovaný, ak chcete. Citácia:
|
| |||
| |||
| Coockies sú súbory, ktoré sú uložené na vašom pevnom disku na spécifie do akej stránky ste sa a možno, ak máte sleceted možnosť bude remmber heslá a prihlasovacie informácie. |