az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Web Tarayıcılar & FTP istemci

Register

Çerezler hakkında hikayesi!

Reply

Konu Araçları
Old 7. Eylül 2007, 13:53
Moderatör Grubu

Default Çerezler hakkında hikayesi!

Alıntı:
SUPERAntiSpyware.com - Sıkça Sorulan Sorular

Çerezleri gerçekten casus yazılım ve onlar tehlikeli mi?

Bu konu birçok haber ve çevrimiçi forumlar ve tartışmalar oldu. Çerezler sadece metin sabit diskinizde depolanır ve dosyaların kendilerini herhangi bir şekilde bilgisayarınıza zarar vardır. Genelde çerezleri giriş hatırlamak ve web üzerinde kullanıcı ayarlarını takip siteler tutmak kullanılır.

Çerezler bir sitenin tanımlama ve bilincindedir özel çerezleri kullanmak için tasarlanmıştır yalnızca Internet üzerinde hareketini takip etmek için kullanılabilir. Izleme kendi kullanımı bu casus bu oluşturan birçok hissediyorum yüzünden.

Biz tehditleri gerçek kişisel bilgilerinizi çalmak için gerçek kötü amaçlı yazılım tehditler şiddetinin aynı düzeyde yere yakın olmak için tanımlama bilgileri dikkate almaz, reklamlar, hizmet veya bilgisayar kullanılamaz hale getirmek.

SUPERAntiSpyware olarak çerezleri izleme algılar "Adware.Tracking Çerezler" ve bunları kaldırmak için veya sistem bunları bırakmak seçebilirsiniz. Sen Tercihler Bu özelliği kapatmak Mayıs -> SUPERAntiSpyware ve Tarama Kontrol sekmesi değildir çerezleri isteyen gerektiğini taranmaması için tespit ve kaldırılır.
Alıntı:
Çerezler hakkında hikayesi!
MajorGeeks.ComÖnce konudan başlayalım. Çerezler sorunlar, ilgili olmak zorunda değildir. Çok fazla AntiSpyware programları Çerezleri ve bayrak gibi yüksek risk öğeleri vardır ses olun. Gerçek şu ki bunlar yüksek olmadığı riski sorunlar ve pek çok durumda gerçekten senin için oldukça kullanışlı.
Uzun internet ve tartışılan oldu açıkçası orada çerezleri ilgili birçok görüş bu konuyu. Çerezler çalıştırılabilir programlar değildir. Metin PC'nizde web siteleri yardım saklanan dosyalar basit (ve) bu reklam son gördüm gibi (ki tekrar tekrar aynı reklam görmesini engelleyen yararlı) Kullanıcı ayarları ve kişisel olmayan bilgileri, parça.
Evet bazı çerezler genellikle çerezleri izleme, ama yönlendirilen izleme daha sonra sadece bir çerez olan karmaşık. Her web sitesi sizin ki bu izleme ve bilgi eklemek için faydalanmak için kullanabilirsiniz özel çerez bilgi sahibi olmalı ziyaret edin. Birçok AntiSpyware programları izleme çerezleri ve bu yapay algılama sayıları çok yüksek görünmesini olarak çeşitli çerezler belirten göreceksiniz. Ayrıca yara point AntiSpyware programları arasında karşılaştırma yapmaktadır. Eğer bir program çerezler algılar ve bir de bu onları algılamazsa yapabilirsiniz değildir gibi kötü bir iş yapıyor görünüyor.
Aynı şekilde bu bir tanesi tespit yapar çünkü diğer cevapsız şeyler alacak bir ürün gibi görünüyor. Bu nedenle çoğu (hepsi değilse de) programları bu tehlikesini önlemek için çerezleri algılar. Çerez sayarak Aldatılmayın. Eğer çerezleri tek şey görünüyor ise, iyi durumda bulunmaktadır. Bunlar zararlı değildir ve sadece yoksayabilirsiniz veya çok istenen, kolayca onlar gibi tarayıcı veya diğer araçlarını kullanarak temizleyiveririz CCleaner.
Microsoft Çerezler SSS
Vikipedi HTTP'yi Çerez

Çerez Görüntüleyici , bilgileri keşfetmek sağlar bilgisayarınızda web siteleri saklayın.
Çerez Cruncher istenmeyen çerezleri gelen sabit sürücü korur.

Old 7. Eylül 2007, 19:08
Yönetici Grubu

Güzel yazı, teşekkürler!

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17 Kasım 2007, 18:59
Bağış Grubu

Ortak bir hata gerçekten. Çerezler değil gerçekten tehdit bazı Mayıs resmi. Bir gizlilik sorunu daha.
Şimdi, çerez sayarak benim akla gelen hiç Hatırlatmakta olmak hakkında bir şey. Ama bu doğru. Bazı anti-hatta bir sorun olarak otomatik güncelleme Windows kapatmadığından sayısı casus! Bu tarafından biraz Bence var.
Noktası evilfantasy İyi!
Old 3 Aralık 2007, 02:41
Üye Grubu

1, güzel
BT 1 fing, üniversite Sohbet ve merak jst oldu,
bu çerezleri, şebekenin yöneticileri hangi sitelerde görmek için kullanmak
devam ediyoruz oldum?

sarcoz
x | X | x
Old 5 Aralık 2007, 04:07
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by mike4life View Post
1, güzel
BT 1 fing, üniversite Sohbet ve merak jst oldu,
bu çerezleri, şebekenin yöneticileri hangi sitelerde görmek için kullanmak
devam ediyoruz oldum?

sarcoz
x | X | x
Sadece ne sistem üzerinden yine gider izleyebilirsiniz Genellikle ağ yöneticileri ve yerine kendi izleme sistemleri var. Ben okulda biz eğer Çerezlerinizi silmek bu izlenir couldn't inanmak için kullanılan, ama insanlar hala erişim yasadışı malzeme için bilgisayar sistemlerinin kullanımı yasaklanmıştır.

Eğer bir circumventor veya proxy sunucusu kullanma Ve bu şekilde, hatta takip edilebilir.
Old 10 Şubat 2008, 15:13
Üye Grubu

Büyük yazı.
Norton one of those Çerezler ve siler veya Quratines onları izleme algılar ama sonra da hiçbir riski olduğunu söyler.
Çerezler benzersiz (which I gevşek kullanıcı) Online experince verir.
Old Mayıs 2008, 22:47 22.
Moderatör Grubu

Bu yazı eklemek için Güncelleme Çerez orta

The Unofficial Çerez SSS

2,4 çerezleri benim bilgisayar için tehlikeli mi?
NO. Çerez metin basit bir parçasıdır. Bir program veya bir fiş değil-in. Bu bir virüs olarak kullanılamaz ve sabit diskinize erişemez. Your browser eğer gereken sabit disk çerez değerleri kaydedebilirsiniz (bir programcı), ama bu sistem üzerindeki etkisi bir sınırı vardır. [/ Quote]

Old 4 Temmuz 2008, 05:43
Bağış Grubu

Bu iyi ya da kötü ama ben bir yerde okumak eskiden olduğu kadar çerez gibi kullanım için bir şey yapar Dont biliyorum

Ive mayınlar bu her zaman gibi ayarlamak ama olsun bir şey yapar emin değilim

Çerez sonra thrid taraf çerezleri altında (blok) kontrol edin ve Oturum tanımlama bilgilerine her zaman izin kene kullanımı geçersiz Kene. Olarak birinci taraf çerezleri bırakın istemi

Varsayılan ayarlar çerezleri otomatik olarak ele vardır

Benim Sistemi: Fred

İşlemci (ler):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Anakart:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM hafıza:
280Mhz @ 4GB Corsair XMS2 DDR2
Grafik Kartı (ler):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Ses Kartı:
Yakında:)
Sabit Disk (ler):
WD 250 GB 16MB
Optik Sürücü (ler):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Soğutma:
Xigmatek Dark Knight
ADSL 3.6Mbps
Monitör (ler):
Targa 19 'TFT Geniş ekran 16:9
İşletim Sistemi (ler):
XP64Bit
Old 4 Temmuz 2008, 06:00
Moderatör Grubu

Bildiğiniz gibi bu resmi Spyware Bilgi kimden geldi.

Makale olarak söylüyor (http://www.spywareinfo.com/articles/cookies/), Çerezleri tarama alışkanlıkları izlemek için kullanılabilir. Onlar Bunu yapmak, üçüncü taraf çerezleri olarak ve gerekli değildir bilinir. Eğer istiyorsanız bunun bloke edilebilir.

Alıntı:
Originally Posted by Ozzie82 View Post
Bu iyi ya da kötü ama ben bir yerde okumak eskiden olduğu kadar çerez gibi kullanım için bir şey yapar Dont biliyorum

Ive mayınlar bu her zaman gibi ayarlamak ama olsun bir şey yapar emin değilim

Çerez sonra thrid taraf çerezleri altında (blok) kontrol edin ve Oturum tanımlama bilgilerine her zaman izin kene kullanımı geçersiz Kene. Olarak birinci taraf çerezleri bırakın istemi

Varsayılan ayarlar çerezleri otomatik olarak ele vardır

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 23 Haziran 2009, 16:29
Bağış Grubu

Coockies Sabit sürücü üzerinde ve edilmiştir belki Eğer şifrenizi ve giriş bilgileri remmber bu seçeneği sleceted hangi siteye specifiy için kaydedilir dosyalardır.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından