![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Güzel yazı, teşekkürler!
|
|||
|
|||
|
Ortak bir hata gerçekten. Çerezler değil gerçekten tehdit bazı Mayıs resmi. Bir gizlilik sorunu daha.
Şimdi, çerez sayarak benim akla gelen hiç Hatırlatmakta olmak hakkında bir şey. Ama bu doğru. Bazı anti-hatta bir sorun olarak otomatik güncelleme Windows kapatmadığından sayısı casus! Bu tarafından biraz Bence var. Noktası evilfantasy İyi! |
|
|
|||
|
|||
|
1, güzel
BT 1 fing, üniversite Sohbet ve merak jst oldu, bu çerezleri, şebekenin yöneticileri hangi sitelerde görmek için kullanmak devam ediyoruz oldum? sarcoz x | X | x |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Eğer bir circumventor veya proxy sunucusu kullanma Ve bu şekilde, hatta takip edilebilir. |
|
|
|||
|
|||
|
Büyük yazı.
Norton one of those Çerezler ve siler veya Quratines onları izleme algılar ama sonra da hiçbir riski olduğunu söyler. Çerezler benzersiz (which I gevşek kullanıcı) Online experince verir. |
|
|
|||
|
|||
|
Bu yazı eklemek için Güncelleme Çerez orta
The Unofficial Çerez SSS 2,4 çerezleri benim bilgisayar için tehlikeli mi? NO. Çerez metin basit bir parçasıdır. Bir program veya bir fiş değil-in. Bu bir virüs olarak kullanılamaz ve sabit diskinize erişemez. Your browser eğer gereken sabit disk çerez değerleri kaydedebilirsiniz (bir programcı), ama bu sistem üzerindeki etkisi bir sınırı vardır. [/ Quote] |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu iyi ya da kötü ama ben bir yerde okumak eskiden olduğu kadar çerez gibi kullanım için bir şey yapar Dont biliyorum
![]() Ive mayınlar bu her zaman gibi ayarlamak ama olsun bir şey yapar emin değilim Çerez sonra thrid taraf çerezleri altında (blok) kontrol edin ve Oturum tanımlama bilgilerine her zaman izin kene kullanımı geçersiz Kene. Olarak birinci taraf çerezleri bırakın istemi Varsayılan ayarlar çerezleri otomatik olarak ele vardır Benim Sistemi: Fred
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Bildiğiniz gibi bu resmi Spyware Bilgi kimden geldi.
Makale olarak söylüyor (http://www.spywareinfo.com/articles/cookies/), Çerezleri tarama alışkanlıkları izlemek için kullanılabilir. Onlar Bunu yapmak, üçüncü taraf çerezleri olarak ve gerekli değildir bilinir. Eğer istiyorsanız bunun bloke edilebilir. Alıntı:
|
|
|||
|
|||
|
Coockies Sabit sürücü üzerinde ve edilmiştir belki Eğer şifrenizi ve giriş bilgileri remmber bu seçeneği sleceted hangi siteye specifiy için kaydedilir dosyalardır.
|