![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice статья, спасибо!
| |||
| |||
| Поширена помилка дійсно. Печиво насправді не що загроза деякі з них можуть картина. Детальніше про конфіденційність питання. Тепер, справа про те, обдурити Cookie підрахунок ніколи не приходять мені на думку. Але це правда. Деякі антишпигунські розраховувати навіть відключити автоматичні оновлення Windows як проблема! Це трохи Overkill, на мій погляд. Хороша точка evilfantasy! |
|
| |||
| |||
| Nice 1, BT 1 fing, їм в коледжі, а JST було цікаво, це печиво, що мережеві адміністратори використовувати, щоб побачити, які сайти Ми були на? Mike X | X | X |
|
| |||
| |||
| Цитата:
І, таким чином, можна навіть прослідкувати, якщо ви використовуєте Circumventor або проксі-сервером. |
|
| |||
| |||
| Великий статті. Нортон є одним з тих, що визначає відстеження та видалення куки або Quratines їх, а потім каже, що він без будь-якого ризику. Печиво дати користувачеві унікальний (який я використовую вільно) онлайн EXPERINCE. |
|
| |||
| |||
| Оновлений додати цю статтю Cookie Сентрал Товариські Cookie Питання та відповіді Печиво 2.4, небезпечні для мого комп'ютера? NO. Cookie являє собою простий фрагмент тексту. Це не програма, або Plug-In. Вона не може бути використана як вірус, і він не може отримати доступ до жорсткого диска. Ваш браузер (не програміст) може зберегти Cookie значень на жорсткому диску, якщо це необхідно, але це обмеження впливу на вашій системі. [/ QUOTE] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont знаю, якщо це робить щось хороше або погане, але я десь читав, що Колишній встановити маркер обробки вгору подібно
![]() Ive міни встановлені таким чином все час, але робить вона нічого не впевнений Відзначте перевизначити маркер обробки потім перевірити (блок) під thrid-учасник печиво і поставте галочку завжди дозволяють сесії Cookies. Написати перший-Cookies як рядки В налаштуваннях за умовчанням куки будуть автоматично ручкою Моя система: Фред
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ця картина прийшла інформація від шпигунських програм, як ви знаєте. Як стати там говорить (http://www.spywareinfo.com/articles/cookies/), Cookies можуть бути використані для відстеження звички перегляду. Коли вони зроблять це, вони відомі як третя сторона печиво, і не є необхідними. Вони можуть бути заблоковані, якщо хочете. Цитата:
|
| |||
| |||
| Coockies файли, що зберігаються на жорсткому диску для specifiy до того, що Ваш сайт був на і, можливо, якщо у вас є sleceted варіантом буде remmber пароль і Логін інформації. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Сайт Cookies Конфлікти в школі? | Contagious | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 24 березня 2009 05:07 |
| Використовувати портативні жорсткий диск в якості нормального? (при установці Maple Story) | ryannathans | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 10 | 31 січня 2009 07:50 |
| Funniest комп'ютера або IT Security історія конкурсу | bouchusar | Off Topic Discussion | 2 | 14 вересня 2008 06:25 |
| Сайт истории / печиво | мармури | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 15 січня 2008 08:59 |
| Видалення Cookies | liamfi | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 30 грудня 2007 20:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |