menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Videa zachovat mrazu

Reply

Thread Nástroje
Old 19. prosince 2007, 23:09
Nový člen skupiny

Default Videa zachovat mrazu

Ahoj, já nedávno formátován můj počítač a myslím, že mám všechno zpátky s tím, jak to bylo předtím. Když zkusím a sledujte online videa se zdá, že udržet mrazu na mně, a ne za její pufrační To způsobuje, že .. jakékoliv nápady?

- Mám aktuální video kodeky (K-Lite Codec Pack)
Old 20.prosince 2007, 00:03
Banned Skupina

Flash Video? Ujistěte se, že máte nejnovější flash, IE nebo Mozilla, (nebo všechny tři) se také ujistit, že ovladače grafických karet, jsou správné a aktuální pro váš přístroj. Také pokud jste nedávno přeformátovaný jste možná nedávno zavedl nový firewall v počítači. Ujistěte se, že firewall není umazávání s připojením na internet. Některé další věci, které video mrazem jsou příliš mnoho jiných programů běží na pozadí (nebo výstupu). Ujistěte se, že většina programů je zbytečné zastavena. Také se ujistěte, že video je přenášen před vámi se snažíte přehrát. (Nemůžete hrát video, které nebyly dosud staženy:-p)
Old 20.prosince 2007, 04:08
Nový člen skupiny

- Nainstaloval jsem nejnovější flash
- Nemám firewall zasahoval.
- I když se video úplně BitTorrent je stále mrzne.
- Mám právo a až příliš datum VGA ovladače
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
YouTube Video capper Obecné Software Chat 3 4.listopadu 2009 12:25
Zmrazení při sledování videa xZoDiACx Multimedia & Kodeky 6 18. června 2009 11:37
ISO Videa CodeFreakC Multimedia & Kodeky 3 26. června 2008 05:28
Homemade Videos - Home Made Video ComputerGuy Multimedia & Kodeky 8 5. června 2008 15:46
Není vidět video ????????????? riosfernando Multimedia & Kodeky 6 20 leden 2008 15:03
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.