![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, πρόσφατα διαμορφωμένη υπολογιστή μου και νομίζω ότι έχω τα πάντα πίσω για το πώς ήταν πριν. Όταν προσπαθώ και παρακολουθούν βίντεο online φαίνεται να τηρεί τη δέσμευση για μένα, και δεν τα προκαλούν οι buffering thats it .. καμιά ιδέα; - Έχω ενημερωμένα βίντεο codecs (K-Lite Codec Pack) |
|
| |||
| |||
| Flash βίντεο; Βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία φλας, την Ιρλανδία, ή Mozilla, (ή και τα τρία) και βεβαιωθείτε ότι τα προγράμματα οδήγησης κάρτας οθόνης είναι σωστά και ενημερωμένα για τη συσκευή σας. Επίσης, αν έχετε την επαναδιαμόρφωση σας μπορεί να έχει τοποθετηθεί πρόσφατα ένα νέο τείχος προστασίας στον υπολογιστή. Βεβαιωθείτε ότι το τείχος προστασίας δεν είναι Messing με τη σύνδεση στο internet. Κάποια άλλα πράγματα που κάνουν βίντεο πάγωμα είναι πάρα πολλά άλλα προγράμματα που εκτελούνται στο παρασκήνιο (ή νέων). Βεβαιωθείτε ότι τα περισσότερα προγράμματα είναι περιττό σταματήσει. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το βίντεο είναι streamed πριν να προσπαθούμε να το παίξετε. (Δεν μπορείτε να παίξετε ένα βίντεο δεν έχετε κατεβάσει ακόμα:-p) |
|
| |||
| |||
| - Έχω εγκαταστήσει την τελευταία φλας - Δεν έχω κανένα τείχος παρεμποδίζουσες. - Ακόμη και όταν το βίντεο είναι ακόμη πλήρως λήψεις παγώνει. - Έχω το δικαίωμα και το πολύ μέχρι την ημερομηνία VGA οδηγού |