manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Videos zadržati zamrzavanje

Reply

Thread Tools
Old 19 pro 2007, 23:09
Novi član grupe

Default Videos zadržati zamrzavanje

Hi there, I nedavno formatiran moj računalo i mislim da imam sve vrati kako je bilo prije. Našto JA probati i bdjeti videos online oni činiti se kako bi smrzavanja na mene, a njegova međupohrana koji ne uzrokuju ga .. bilo koji ideja?

- Ja sam do datuma Video codec (K-Lite Codec Pack)
Old 20. prosinca 2007, 00:03
Zabranjen Group

Flash Videos? Provjerite da li imate najnoviju flash, IE ili Mozilla, (ili sve tri) i pobrinite se da su vozači Video kartica ispravna i do datuma za vaš uređaj. Isto tako, ako ste nedavno reformatted vas svibanj su nedavno stavljen novi firewall na računalu. Provjerite je li vatrozid nije messing sa internet priključkom. Neke druge stvari koje čine video zamrznuti su previše drugih programa izvodi u pozadini (ili primarni). Uvjerite se da je većina nepotrebne programe zaustavljen. Također budite sigurni da je streamed video prije nego što pokušate reproducirati ga. (Nije moguće reproducirati video niste preuzeli još:-p)
Old 20. prosinca 2007, 04:08
Novi član grupe

- Imam instaliran najnoviji Flash
- Ja nemam firewall uplitanja.
- Čak i kad je video još uvijek u potpunosti downloads freezes.
- Imam previše gore desno i datum VGA driver
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.