![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én nemrég formázásakor a számítógépet, és azt hiszem, hogy mindent vissza, hogy milyen volt előtte. Amikor megpróbálja watch online videók úgy tűnik, hogy a fagyasztás nekem, és nem okoz buffering thats it .. any ideas? - Van naprakész Video Codec (K-Lite Codec Pack) |
|
| |||
| |||
| Flash Videos? Győződjön meg róla, hogy a legújabb flash, IE, vagy a Mozilla (vagy három) is, győződjön meg arról, hogy a videokártya illesztőprogramok pontos és naprakész a készülék. Akkor is, ha mostanában újra lehet helyezni a közelmúltban egy új tűzfal a számítógépen. Győződjön meg róla, hogy a tűzfal nem messing az internet kapcsolatot. Néhány egyéb dolgok, amelyek a videó freeze túl számos más program fut a háttérben (vagy új). Győződjön meg arról, hogy a legtöbb felesleges programok megállt. Továbbá arról, hogy a videó streamelt előtt próbálja lejátszani. (Nem lehet lejátszani a video még nem letölthető még:-P) |
|
| |||
| |||
| - Nekem van telepítve a legújabb flash - Nekem nincs tűzfal zavaró. - Még akkor is, ha a videó teljesen letöltések még mindig lefagy. - Én azzal a joggal, és túl dátum VGA vezérlő |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ifjúság Video | capper | General Chat szoftver | 3 | November 4, 2009 12:25 |
| Fagyáspont ha Watching Videók | xZoDiACx | Multimédia és kodekek | 6 | 18. június 2009 11:37 |
| ISO Videók | CodeFreakC | Multimédia és kodekek | 3 | 26. június 2008 05:28 |
| Homemade Videos - Házikészítésű Videók | ComputerGuy | Multimédia és kodekek | 8 | 5. jún 2008 15:46 |
| Nem látok videók ????????????? | riosfernando | Multimédia és kodekek | 6 | 20. január 2008 15:03 |
| Téma eszközök | |
| |