פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות

Register

לשמור על הקפאת וידאו

Reply

שרשרת כלים
Old 19 דצמבר 2007, 23:09
קבוצת חברות חדשות

Default לשמור על הקפאת וידאו

שלום לך, אני לאחרונה פירמטת את המחשב שלי ואני חושב שיש לי את הכל בחזרה איך זה היה לפני. כשאני מנסה ולצפות בקטעי וידאו מקוונים הם נראים על מנת לשמור על הקפאת אותי, ואת לא buffering thats שגורם זה .. רעיונות כלשהם?

- יש לי עד תאריך רכיבי Codec וידאו (K-lite Codec Pack)
Old 20 דצמבר 2007, 00:03
קבוצת מגורש

פלאש וידאו? ודא שיש לך את המידע העדכני ביותר Flash, קרי, או Mozilla, (או כל השלושה) כמו כן, ודא כי כרטיס הווידאו הנהגים נכונים ומעודכן עבור המכשיר שלך. כמו כן, אם לאחרונה reformatted ייתכן חדשה לאחרונה להציב חומת אש במחשב. ודא כי חומת האש היא לא להתעסק עם חיבור לאינטרנט. כמה דברים אחרים לעשות וידאו להקפיא יותר מדי תוכניות אחרות לפעול ברקע (או חזית). ודא כי מרבית התוכניות הן מיותרות עצר. כמו כן, ודא כי הוא מוזרמים וידאו לפני שאתה מנסה להפעיל אותו. (לא ניתן להפעיל קובץ וידאו שלא הורדו עדיין:-P)
Old 20 דצמבר 2007, 04:08
קבוצת חברות חדשות

- אני התקנתי את המהדורה האחרונה של Flash
- אין לי חומת אש להתערב.
- אפילו כאשר הווידאו מלא הורדות זה עדיין ההקפאה.
- יש לי את הזכות ומעלה תאריך VGA גם הנהג
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.