mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Video laikyti šaldymo

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 19, 2007, 23:09
Naujas Narys

Default Video laikyti šaldymo

Sveiki, aš neseniai suformatuotas mano kompiuterio ir aš manau, kad viskas atgal kaip buvo anksčiau. Kai bandau ir žiūrėti vaizdo įrašus internete atrodo, kad jos nuolat įšaldymas apie mane, ir jos negali sukelti buferio thats it .. Any ideas?

- Aš iki dienos, vaizdo kodekus (K-Lite Codec Pack)
Old Gruodis 20, 2007, 00:03
Banned Group

Flash Video? Įsitikinkite, kad turite naujausią Flash, IE, ar Mozilla (arba visoms trims), taip pat įsitikinkite, kad vaizdo plokštės tvarkyklės yra teisingi ir nepasenę jūsų prietaise. Pat jei neseniai pertvarkė galite neseniai pateikti naują ugniasienės kompiuteryje. Įsitikinkite, kad ugniasienė nėra Messing su interneto ryšiu. Kai kurių kitų dalykų, kurie įrašyti į vaizdajuostę užšaldyti yra pernelyg daug kitų programų fone (arba įgytomis žiniomis). Įsitikinkite, kad daugelis nereikalingų programų yra sustabdytas. Taip pat įsitikinkite, kad vaizdo įrašas bus transliuojamas prieš bandote jį žaisti. (Jūs negalite atlikti vaizdo Jūs neturite atsisiuntė dar:-P)
Old Gruodis 20, 2007, 04:08
Naujas Narys

- Aš įdiegta naujausia Flash
- Aš ne ugniasienė trukdo.
- Net jei vaizdo visiškai parsisiųsti ji dar pakimba.
- Turiu teisę ir ne per dieną VGA tvarkyklės
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
YouTube Videos capper BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 4 lapkritis 2009 12:25
Užšaldymo žiūrint Video xZoDiACx Multimedia & Codecs 6 Birželis 18, 2009 11:37
NPO Video CodeFreakC Multimedia & Codecs 3 Birželis 26, 2008 05:28
Homemade Videos - Home Made Videos ComputerGuy Multimedia & Codecs 8 5 birželis 2008 15:46
Can't see videos ????????????? riosfernando Multimedia & Codecs 6 20 sausis 2008 15:03
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.