![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, aš neseniai suformatuotas mano kompiuterio ir aš manau, kad viskas atgal kaip buvo anksčiau. Kai bandau ir žiūrėti vaizdo įrašus internete atrodo, kad jos nuolat įšaldymas apie mane, ir jos negali sukelti buferio thats it .. Any ideas? - Aš iki dienos, vaizdo kodekus (K-Lite Codec Pack) |
|
| |||
| |||
| Flash Video? Įsitikinkite, kad turite naujausią Flash, IE, ar Mozilla (arba visoms trims), taip pat įsitikinkite, kad vaizdo plokštės tvarkyklės yra teisingi ir nepasenę jūsų prietaise. Pat jei neseniai pertvarkė galite neseniai pateikti naują ugniasienės kompiuteryje. Įsitikinkite, kad ugniasienė nėra Messing su interneto ryšiu. Kai kurių kitų dalykų, kurie įrašyti į vaizdajuostę užšaldyti yra pernelyg daug kitų programų fone (arba įgytomis žiniomis). Įsitikinkite, kad daugelis nereikalingų programų yra sustabdytas. Taip pat įsitikinkite, kad vaizdo įrašas bus transliuojamas prieš bandote jį žaisti. (Jūs negalite atlikti vaizdo Jūs neturite atsisiuntė dar:-P) |
|
| |||
| |||
| - Aš įdiegta naujausia Flash - Aš ne ugniasienė trukdo. - Net jei vaizdo visiškai parsisiųsti ji dar pakimba. - Turiu teisę ir ne per dieną VGA tvarkyklės |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| YouTube Videos | capper | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 4 lapkritis 2009 12:25 |
| Užšaldymo žiūrint Video | xZoDiACx | Multimedia & Codecs | 6 | Birželis 18, 2009 11:37 |
| NPO Video | CodeFreakC | Multimedia & Codecs | 3 | Birželis 26, 2008 05:28 |
| Homemade Videos - Home Made Videos | ComputerGuy | Multimedia & Codecs | 8 | 5 birželis 2008 15:46 |
| Can't see videos ????????????? | riosfernando | Multimedia & Codecs | 6 | 20 sausis 2008 15:03 |
| Temos įrankiai | |
| |