![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, es nesen format datoru un es domāju, ka man viss atpakaļ kā bija pirms tam. Kad mēģinu un skatīties video tiešsaistē tās liekas turēt iesaldēšanu par mani, un tā nav buferizācijas Tas ir tas tai radīja .. any ideas? - Man ir līdz dienai Video kodeki (K-Lite Codec Pack) |
|
| |||
| |||
| Flash video? Pārliecinieties, ka jums ir jaunākās flash, IE vai Mozilla, (vai visas trīs), arī pārliecināties, ka Video kartes draiveri ir pareizi un atjaunināti atbilstoši ierīcei. Arī tad, ja jums nesen pārveidots Jums varētu būt nesen ievieto jaunu firewall uz datora. Pārliecinieties, ka ugunsmūris nav messing ar interneta pieslēgumu. Dažas citas lietas, kas padara video iesaldēšana ir pārāk daudz citu programmu darbojas fona (vai jaunām zināšanām). Pārliecinieties, ka lielākā daļa nevajadzīgas programmas ir jāpārtrauc. Tāpat pārliecinieties, ka video tiek pārraidīti pirms jūs mēģināt atskaņot to. (Jūs nevar atskaņot video neesat lejupielādējis vēl:-p) |
|
| |||
| |||
| - Man ir uzstādītas jaunākās flash - Man nav firewall traucē. - Pat ja video pilnīgi downloads joprojām sasalst. - Man ir tiesības un ne pārāk datums VGA draiveris |