![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi there, I niedawno sformatowany mój komputer i myślę, że wszystko z powrotem do tego, jak było przedtem. Podczas próby oglądania plików wideo online one wydają się zachować zamrożenie na mnie, i jej nie buforowanie thats budzi .. jakieś pomysły? - Mam aktualne kodeki wideo (K-Lite Codec Pack) |
|
| |||
| |||
| Flash Video? Upewnij się, że masz najnowszą wersję programu Flash, IE lub Mozilla, (lub wszystkie trzy) również upewnić się, że sterowniki karty graficznej są prawidłowe i aktualne dla Twojego urządzenia. Również jeśli niedawno przekształcony może być wprowadzony niedawno nową zaporę na komputerze. Upewnij się, że zapora nie jest messing z internetu. Kilka innych rzeczy, które sprawiają, że film jest zbyt wiele zamrażać inne programy uruchomione w tle (lub nowej). Upewnij się, że najbardziej niepotrzebne programy są zatrzymane. Ponadto należy upewnić się, że film jest strumieniowanej przed staramy się go odtworzyć. (Nie można odtworzyć pliku wideo nie masz jeszcze pobrana:-p) |
|
| |||
| |||
| - Mam zainstalowany najnowszy flash - Nie mam zapory ingerencji. - Nawet jeśli film pełni Pobieranie nadal zamarza. - Mam prawo, a nawet zbyt daty sterownik VGA |