![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua, recent am formatat calculatorul meu şi cred că i-au totul inapoi la modul în care a fost înainte. Când încerc şi urmăriţi filme video online, acestea par să ţină de congelare pe mine, şi nu de buffering thats determinând-o .. orice idei? - N-am până la data de video codec (K-Lite Codec Pack) |
|
| |||
| |||
| Flash Video-uri? Asiguraţi-vă că aveţi mai recentă versiune de Flash, IE, sau Mozilla, (sau toate trei) de asemenea, asiguraţi-vă că Video card drivere sunt corecte şi până la data de aparat. De asemenea, dacă aţi reformatat recent ar putea fi introduse recent un nou firewall pe computer. Asiguraţi-vă că nu este firewall joc cu conexiune la internet. Unele alte lucruri care fac video congela sunt prea multe alte programe care rulează în fundal (sau plan). Asiguraţi-vă că cele mai multe programe sunt inutile oprit. De asemenea, asiguraţi-vă că este difuzat înainte de video pe care încercaţi să-l joace. (Nu se poate juca un video pe care le-aţi descărcat încă nu:-p) |
|
| |||
| |||
| - N-am instalat de mai recentă versiune de Flash - Nu am nici un firewall interferenta. - Chiar şi atunci când video download-uri este încă pe deplin blochează. - Am dreptul şi prea data VGA driver |
![]() |
|
| Marcaje |