![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já nedávno naformátovaná môj počítač a myslím, že mám všetko späť s tým, ako to bolo predtým. Když zkusím a sledujte online videa sa zdá, že udržať mrazu na mne, a nie za jej pufračnej To spôsobuje, že .. akékoľvek nápady? - Mám aktuálne video kodeky (K-Lite Codec Pack) |
|
| |||
| |||
| Flash Video? Uistite sa, že máte najnovšiu flash, IE alebo Mozilla, (alebo všetky tri) sa tiež uistiť, že ovládače grafických kariet, sú správne a aktuálne pre váš prístroj. Tiež ak ste nedávno preformátovania možno ste nedávno zaviedol nový firewall v počítači. Uistite sa, že firewall nie je umazávání s pripojením na internet. Niektoré ďalšie veci, ktoré video mrazničke sú príliš veľa iných programov beží na pozadí (alebo výstupe). Uistite sa, že väčšina programov je zbytočné zastavená. Tiež sa uistite, že video je prenášaný pred vami sa snažíte prehrať. (Nemôžete hrať video, ktoré neboli zatiaľ stiahnuté:-p) |
|
| |||
| |||
| - Nainstaloval som najnovšie flash - Nemám firewall zasahoval. - I keď sa video úplne BitTorrent je stále mrzne. - Mám právo a až príliš dátum VGA ovládače |