![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи тхере, И недавно форматиране мој рачунар и мислим да имам све врати како је било пре. Нашто ЈА пробати и опрез видеос онлине они чинити се како би смрзавања на мене, а његова међупохрана који не узрокују га .. било који идеја? - Ја сам до датума Видео Цодец (К-Лите Цодец Пацк) |
|
| |||
| |||
| Фласх Видеос? Уверите да ли имате најновију фласх, ИЕ или Мозилла, (или све три) и побрините се да су возачи Видео картица исправна и до датума за ваш уређај. Исто тако, ако сте недавно реформаттед вас мај су недавно стављен нови фиреуалл на рачунару. Проверите да ли је заштитни зид није мессинг са интернет прикључком. Неке друге ствари које чине видео замрзнути су превише других програма изводи у позадини (или примарни). Уверите се да је већина непотребне програме заустављен. Такође будите сигурни да је стреамед видео пре него што покушате репродуковати га. (Није могуће репродуковати видео нисте преузели још:-п) |
|
| |||
| |||
| - Имам инсталиран задњи Фласх - Ја немам фиреуалл уплитања. - Чак и кад је видео још увек у потпуности доунлоадс фреезес. - Имам превише горе десно и датум ВГА дривер |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЫоуТубе Видеос | цаппер | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 4. новембар 2009 12:25 |
| Смрзавање приликом Гледање Видео | ксЗоДиАЦкс | Мултимедија и кодеци | 6 | 18. јуна 2009 11:37 |
| ИСО Видеос | ЦодеФреакЦ | Мултимедија и кодеци | 3 | 26. јуна 2008 05:28 |
| Домаћи Видеос - Хоме Маде Видеос | ЦомпутерГуы | Мултимедија и кодеци | 8 | 5. јуна 2008 15:46 |
| Не могу да видим видео снимци ????????????? | риосфернандо | Мултимедија и кодеци | 6 | 20 јануар 2008 15:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |