![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben son zamanlarda benim bilgisayar ve i biçimlendirildiğinde geri herşeyi var nasıl önce. Ne zaman i denemek ve Videolar onlar bana dondurma tutmak gibi çevrimiçi izlemek, ve değil tamponlama şu .. bunu neden herhangi bir fikir? - Ben (K-Lite Codec Pack) Video codec tarihe sahip |
|
| |||
| |||
| Flaş Videolar? Yap en son flaş, IE veya Mozilla, (veya üç) ayrca ekran kartı sürücüleri ve güncel cihazınız için doğru olduğundan emin olun. Ayrıca, son biçimlendirildikten yakın bilgisayarda yeni bir güvenlik duvarı yerleştirilmiş olabilir. Emin firewall internet bağlantısı karıştırmasını değil olun. Diğer bazı şeyler çok çok diğer programlar arka planda (veya ön planda) çalışan görüntü dondurma olun. Şundan emin olun ki en gereksiz programları durdurulur olun. Ayrıca emin önce onu çalmak için çalışıyoruz, videonun akış yapmak. (Bunu çalamazsnz Video henüz indirilmez var:-p) |
|
| |||
| |||
| - Ben en son flaş yüklü - Hiç bir güvenlik duvarı engel var. - Bile video tam indirme hala donuyor. - Ben sağ ve çok tarihi VGA sürücü var |