![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там, я недавно відформатованих моєму комп'ютері, і я думаю, у мене є все назад, як це було раніше. Коли я намагаюся і дивитися відео онлайн вони, здається, тримають заморожування на мене, і його не буферизації Thats змушуючи його .. будь-які ідеї? - Я в курсі Відео кодеки (K-Lite Codec Pack) |
|
| |||
| |||
| Flash відео? Переконайтеся, що у вас останній спалах, IE або Mozilla, (або всі три), також переконайтеся, що драйвери відеокарти правильні і сучасні пристрої. Також, якщо ви недавно переформатований ви, можливо, недавно поставив новий брандмауер на комп'ютері. Переконайтеся, що брандмауер не возитися з підключенням до інтернету. Деякі інші речі, які роблять відео заморозити занадто багато інших програм, що виконуються у фоновому режимі (або на передньому плані). Переконайтеся, що зупинив самі непотрібні програми. Крім того, переконайтеся, що відео є потоковим, перш ніж ви намагаєтеся грати в неї. (Ви не можете відтворювати відео ви ще не завантажили ще:-P) |
|
| |||
| |||
| - У мене встановлена останній спалах - У мене немає брандмауера втручання. - Навіть при повному завантаженні відео все ще замерзає. - Я маю право і занадто дата VGA Driver |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| YOUTUBE Відео | підставну особу | General Software чат | 3 | 4 листопада 2009 12:25 |
| Заморожування при перегляді відео | xZoDiACx | Мультимедіа & кодеки | 6 | 18 червня 2009 11:37 |
| ОМС Відео | CodeFreakC | Мультимедіа & кодеки | 3 | 26 червня 2008 05:28 |
| Homemade Videos - Home Made Відео | ComputerGuy | Мультимедіа & кодеки | 8 | 5 червня 2008 15:46 |
| Не бачите відео ????????????? | riosfernando | Мультимедіа & кодеки | 6 | 20 січня 2008 15:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |