менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Відео тримати замерзання

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 грудня 2007, 23:09
Нові члени групи

Default Відео тримати замерзання

Привіт там, я недавно відформатованих моєму комп'ютері, і я думаю, у мене є все назад, як це було раніше. Коли я намагаюся і дивитися відео онлайн вони, здається, тримають заморожування на мене, і його не буферизації Thats змушуючи його .. будь-які ідеї?

- Я в курсі Відео кодеки (K-Lite Codec Pack)
Old 20 грудня 2007, 00:03
Забороненої угруповання

Flash відео? Переконайтеся, що у вас останній спалах, IE або Mozilla, (або всі три), також переконайтеся, що драйвери відеокарти правильні і сучасні пристрої. Також, якщо ви недавно переформатований ви, можливо, недавно поставив новий брандмауер на комп'ютері. Переконайтеся, що брандмауер не возитися з підключенням до інтернету. Деякі інші речі, які роблять відео заморозити занадто багато інших програм, що виконуються у фоновому режимі (або на передньому плані). Переконайтеся, що зупинив самі непотрібні програми. Крім того, переконайтеся, що відео є потоковим, перш ніж ви намагаєтеся грати в неї. (Ви не можете відтворювати відео ви ще не завантажили ще:-P)
Old 20 грудня 2007, 04:08
Нові члени групи

- У мене встановлена останній спалах
- У мене немає брандмауера втручання.
- Навіть при повному завантаженні відео все ще замерзає.
- Я маю право і занадто дата VGA Driver
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
YOUTUBE Відео підставну особу General Software чат 3 4 листопада 2009 12:25
Заморожування при перегляді відео xZoDiACx Мультимедіа & кодеки 6 18 червня 2009 11:37
ОМС Відео CodeFreakC Мультимедіа & кодеки 3 26 червня 2008 05:28
Homemade Videos - Home Made Відео ComputerGuy Мультимедіа & кодеки 8 5 червня 2008 15:46
Не бачите відео ????????????? riosfernando Мультимедіа & кодеки 6 20 січня 2008 15:03
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.