по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Браузъри Уеб & FTP клиенти

Register

Website файлове

Reply

Нишка Инструменти
Old 23-ти Март, 2008, 09:18
Новите държави Група

Default Website файлове

Здравейте аз имам наскоро закупени уебсайт с моя домейн име, а аз трябваше да го tranfered от продавача, но не мога да видя сайта, трябва да намерите файла на моя сайт, но аз имам никакъв представа къде трябва да се търси . Може ли някой ме в правилната посока моля.
Old 23-ти Март, 2008, 09:44
Номер на групата

Default Website файлове

Можете ли да предоставите допълнителна информация, например, който оперира сайта ви и какво ви е домейн?

Old 23-ти Март, 2008, 09:52
Новите държави Група

Default Website файлове

Здравейте Благодаря ви за repling аз имам вече имам моите файлове и не мога да видя моите сайт, благодарим ви отново за бързо реагиране
Old 23-ти Март, 2008, 09:58
Номер на групата

Default Website файлове

Добре, браво!

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Здрасти! Уебсайт Vids не работят Дори и с изтрити файлове и Temp Последни Flash Zakia Браузъри Уеб & FTP клиенти 0 8-ми октомври 2009 10:20
Конвертирай. MOV (Quicktime) файлове. AVI файлове? Kona1984hawaii Мултимедия & Codecs 9 3 Март 2008 12:58
Най-добър сайт за безплатен хостинг уеб сайт? mxmad32 Уеб дизайн, Хостинг & SEO 9 10 Jan 2008 11:58
Re: C: \ Program Files \ общи файлове \ dllhost.exe infrected с Win32/Hupigon.MN Троян cjd666 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 3 21 ноември 2007 14:14
C: \ Program Files \ общи файлове \ dllhost.exe infrected с Win32/Hupigon.MN Троян Ancodi Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 13 17 ноември 2007 02:49
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc