![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте аз имам наскоро закупени уебсайт с моя домейн име, а аз трябваше да го tranfered от продавача, но не мога да видя сайта, трябва да намерите файла на моя сайт, но аз имам никакъв представа къде трябва да се търси . Може ли някой ме в правилната посока моля. |
|
| |||
| |||
| Можете ли да предоставите допълнителна информация, например, който оперира сайта ви и какво ви е домейн?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Здравейте Благодаря ви за repling аз имам вече имам моите файлове и не мога да видя моите сайт, благодарим ви отново за бързо реагиране |
|
| |||
| |||
| Добре, браво!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Здрасти! Уебсайт Vids не работят Дори и с изтрити файлове и Temp Последни Flash | Zakia | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 8-ми октомври 2009 10:20 |
| Конвертирай. MOV (Quicktime) файлове. AVI файлове? | Kona1984hawaii | Мултимедия & Codecs | 9 | 3 Март 2008 12:58 |
| Най-добър сайт за безплатен хостинг уеб сайт? | mxmad32 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 9 | 10 Jan 2008 11:58 |
| Re: C: \ Program Files \ общи файлове \ dllhost.exe infrected с Win32/Hupigon.MN Троян | cjd666 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 21 ноември 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ общи файлове \ dllhost.exe infrected с Win32/Hupigon.MN Троян | Ancodi | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 13 | 17 ноември 2007 02:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |