![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj jsem nedávno koupila webové stránky s doménou mé jméno a já měl to tranfered od prodávajícího, ale nemohu zobrazit moje webové stránky, potřebuji najít soubory na mých webových stránkách, ale nemám ponětí, kde bych měl hledat . Může někdo mě tím správným směrem, prosím. |
|
| |||
| |||
| Můžete mi poskytnout více informací, jako jsou vaše stránky, které provozuje a jaké je vaše doména?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ahoj děkuji za repling jsem dostal moje soubory a můžete prohlédnout i mé stránky, děkuji opět za vaše rychlé reakce |
|
| |||
| |||
| OK, dobře udělal!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nazdar! Webová stránka Vids Don't Work I s Zrušen Temp soubory a nejnovější Flash | Zakia | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 8.října 2009 10:20 |
| Převést. Mov (QuickTime) souborů do. Avi soubory? | Kona1984hawaii | Multimedia & Kodeky | 9 | 3. března 2008 12:58 |
| Nejlepší free website hosting pro webové stránky? | mxmad32 | Web Design, hosting & SEO | 9 | 10. ledna 2008 11:58 |
| Re: c: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN Trojan | cjd666 | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 21. listopadu 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN Trojan | Ancodi | Virus, spyware a bezpečnost | 13 | 17. listopadu 2007 02:49 |
| Thread Nástroje | |
| |