μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Website αρχεία

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23 Μαρτίου 2008, 09:18
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Website αρχεία

Γεια σας έχω πρόσφατα αγόρασε ένα δικτυακό τόπο με το όνομα μου, και είχα αυτή tranfered από τον πωλητή, αλλά δεν μπορώ να προβάλετε ιστοσελίδα μου, και πρέπει να βρούμε τα αρχεία στην ιστοσελίδα μου, αλλά δεν έχω ιδέα πού θα πρέπει να αναζητούν . Μπορεί κάποιος που μου προς τη σωστή κατεύθυνση, σας παρακαλώ.
Old 23 Μαρτίου 2008, 09:44
Ομάδα Δωρητών

Default Website αρχεία

Μπορείτε να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες, όπως και το οποίο εκμεταλλεύεται το site σας και ποιο είναι το όνομα;

Old 23 Μαρτίου 2008, 09:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Website αρχεία

Γεια σας ευχαριστώ για repling έχω τώρα έχεις τα αρχεία μου και εγώ να δείτε την ιστοσελίδα μου, σας ευχαριστώ και πάλι για την γρήγορη ανταπόκριση
Old 23 Μαρτίου 2008, 09:58
Ομάδα Δωρητών

Default Website αρχεία

Εντάξει, καλά κάνει!

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Γεια! Ιστοσελίδα Vids Μην Εργασία Ακόμη και με Διαγράφεται Θερμοκρασία αρχεία και τελευταία έκδοση του Flash Zakia Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 0 8 Οκτωβρίου 2009 10:20
Μετατροπή. Mov (Quicktime) αρχεία. Avi αρχεία; Kona1984hawaii Multimedia & Codecs 9 3η Μαρ 2008 12:58
Best δωρεάν ιστοσελίδα για τη φιλοξενία ενός δικτυακού τόπου; mxmad32 Web Design, Hosting & SEO 9 10 Ιαν 2008 11:58
Re: C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected με Win32/Hupigon.MN trojan cjd666 Virus, Spyware & Ασφάλεια 3 21 Νοε 2007 14:14
C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected με Win32/Hupigon.MN trojan Ancodi Virus, Spyware & Ασφάλεια 13 17 Νοε 2007 02:49
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.