![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας έχω πρόσφατα αγόρασε ένα δικτυακό τόπο με το όνομα μου, και είχα αυτή tranfered από τον πωλητή, αλλά δεν μπορώ να προβάλετε ιστοσελίδα μου, και πρέπει να βρούμε τα αρχεία στην ιστοσελίδα μου, αλλά δεν έχω ιδέα πού θα πρέπει να αναζητούν . Μπορεί κάποιος που μου προς τη σωστή κατεύθυνση, σας παρακαλώ. |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες, όπως και το οποίο εκμεταλλεύεται το site σας και ποιο είναι το όνομα;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Γεια σας ευχαριστώ για repling έχω τώρα έχεις τα αρχεία μου και εγώ να δείτε την ιστοσελίδα μου, σας ευχαριστώ και πάλι για την γρήγορη ανταπόκριση |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, καλά κάνει!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γεια! Ιστοσελίδα Vids Μην Εργασία Ακόμη και με Διαγράφεται Θερμοκρασία αρχεία και τελευταία έκδοση του Flash | Zakia | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 8 Οκτωβρίου 2009 10:20 |
| Μετατροπή. Mov (Quicktime) αρχεία. Avi αρχεία; | Kona1984hawaii | Multimedia & Codecs | 9 | 3η Μαρ 2008 12:58 |
| Best δωρεάν ιστοσελίδα για τη φιλοξενία ενός δικτυακού τόπου; | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10 Ιαν 2008 11:58 |
| Re: C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected με Win32/Hupigon.MN trojan | cjd666 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 21 Νοε 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected με Win32/Hupigon.MN trojan | Ancodi | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 13 | 17 Νοε 2007 02:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |