פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות

Register

האתר קבצים

Reply

שרשרת כלים
Old 23 מרס 2008, 09:18
קבוצת חברות חדשות

Default האתר קבצים

היי יש לי אתר שנרכשו לאחרונה עם שם התחום שלי, ויש לי את זה היה tranfered על ידי המוכר, אבל אני לא יכול לראות באתר האינטרנט שלי, אני צריך למצוא את הקבצים לאתר שלי אבל אין לי מושג איפה אני אמור להסתכל . מישהו יכול לשים אותי בכיוון הנכון בבקשה.
Old 23 מרס 2008, 09:44
קבוצת תורמים

Default האתר קבצים

האם אתה יכול לספק יותר מידע, כמו מי מפעיל את האתר שלך ומה התחום שלך?

Old 23 מרס 2008, 09:52
קבוצת חברות חדשות

Default האתר קבצים

שלום תודה על repling יש לי עכשיו יש את הקבצים שלי ואני יכול להציג את האתר שלי, שוב תודה לך על תגובה מהירה
Old 23 מרס 2008, 09:58
קבוצת תורמים

Default האתר קבצים

בסדר, כל הכבוד!

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
הי! Vids אתר לא עובד גם עם קבצים שנמחקו טמפ ו-Flash אחרונות Zakia דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 0 8 אוקטובר 2009 10:20
הפיכה. Mov (Quicktime) קבצים. אבי קבצים? Kona1984hawaii מולטימדיה רכיבי Codec 9 3rd מרץ 2008 12:58
הטוב ביותר עבור אתר האינטרנט ללא תשלום אירוח אתר? mxmad32 עיצוב אתרים, אירוח & SEO 9 -10 ינואר 2008 11:58
Re: C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected עם Win32/Hupigon.MN trojan cjd666 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 3 21st נובמבר 2007 14:14
C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected עם Win32/Hupigon.MN trojan Ancodi וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 13 -17 נובמבר 2007 02:49
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.