![]() |
|
| |||
| |||
| היי יש לי אתר שנרכשו לאחרונה עם שם התחום שלי, ויש לי את זה היה tranfered על ידי המוכר, אבל אני לא יכול לראות באתר האינטרנט שלי, אני צריך למצוא את הקבצים לאתר שלי אבל אין לי מושג איפה אני אמור להסתכל . מישהו יכול לשים אותי בכיוון הנכון בבקשה. |
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול לספק יותר מידע, כמו מי מפעיל את האתר שלך ומה התחום שלך?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| שלום תודה על repling יש לי עכשיו יש את הקבצים שלי ואני יכול להציג את האתר שלי, שוב תודה לך על תגובה מהירה |
|
| |||
| |||
| בסדר, כל הכבוד!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הי! Vids אתר לא עובד גם עם קבצים שנמחקו טמפ ו-Flash אחרונות | Zakia | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | 8 אוקטובר 2009 10:20 |
| הפיכה. Mov (Quicktime) קבצים. אבי קבצים? | Kona1984hawaii | מולטימדיה רכיבי Codec | 9 | 3rd מרץ 2008 12:58 |
| הטוב ביותר עבור אתר האינטרנט ללא תשלום אירוח אתר? | mxmad32 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 9 | -10 ינואר 2008 11:58 |
| Re: C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected עם Win32/Hupigon.MN trojan | cjd666 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 21st נובמבר 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected עם Win32/Hupigon.MN trojan | Ancodi | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 13 | -17 נובמבר 2007 02:49 |
| שרשרת כלים | |
| |