mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Svetainė failai

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 23, 2008, 09:18
Naujas Narys

Default Svetainė failai

Hi i neseniai įsigytas svetainė su mano domeno vardo, ir man teko ji tranfered pardavėjas, bet aš negaliu peržiūrėti savo svetainę, man reikia surasti failus į savo svetainę, bet aš neįsivaizduoju, kur reikėtų ieškoti . Ar kas nors į mane teisinga linkme prašom.
Old Kovas 23, 2008, 09:44
Donorų grupės

Default Svetainė failai

Ar galite pateikti daugiau informacijos, kaip kas veikia jūsų svetainę ir kas kad domenas?

Old Kovas 23, 2008, 09:52
Naujas Narys

Default Svetainė failai

Labas ačiū už repling aš dabar turiu mano failus, ir aš galiu peržiūrėti savo svetainę, dar kartą ačiū už Jūsų greitą atsakymą
Old Kovas 23, 2008, 09:58
Donorų grupės

Default Svetainė failai

Gerai, gerai padaryta!

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Labas! Tinklalapis Vids Negalima dirbti net su ištrintus Temp failus ir naujausią Flash Zakia Naršyklėms & FTP Klientai 0 8 spalis 2009 10:20
Konvertuoti. Mov (QuickTime) failus. Avi failus? Kona1984hawaii Multimedia & Codecs 9 3 kovas 2008 12:58
Best free website priegloba svetainėje? mxmad32 Web Design, Hosting & SEO 9 10 sausis 2008 11:58
Re: C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected su Win32/Hupigon.MN Trojan cjd666 Virus, Spyware & Security 3 Lapkritis 21, 2007 14:14
C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected su Win32/Hupigon.MN Trojan Ancodi Virus, Spyware & Security 13 Lapkritis 17, 2007 02:49
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.