![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi i neseniai įsigytas svetainė su mano domeno vardo, ir man teko ji tranfered pardavėjas, bet aš negaliu peržiūrėti savo svetainę, man reikia surasti failus į savo svetainę, bet aš neįsivaizduoju, kur reikėtų ieškoti . Ar kas nors į mane teisinga linkme prašom. |
|
| |||
| |||
| Ar galite pateikti daugiau informacijos, kaip kas veikia jūsų svetainę ir kas kad domenas?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Labas ačiū už repling aš dabar turiu mano failus, ir aš galiu peržiūrėti savo svetainę, dar kartą ačiū už Jūsų greitą atsakymą |
|
| |||
| |||
| Gerai, gerai padaryta!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Labas! Tinklalapis Vids Negalima dirbti net su ištrintus Temp failus ir naujausią Flash | Zakia | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | 8 spalis 2009 10:20 |
| Konvertuoti. Mov (QuickTime) failus. Avi failus? | Kona1984hawaii | Multimedia & Codecs | 9 | 3 kovas 2008 12:58 |
| Best free website priegloba svetainėje? | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10 sausis 2008 11:58 |
| Re: C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected su Win32/Hupigon.MN Trojan | cjd666 | Virus, Spyware & Security | 3 | Lapkritis 21, 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected su Win32/Hupigon.MN Trojan | Ancodi | Virus, Spyware & Security | 13 | Lapkritis 17, 2007 02:49 |
| Temos įrankiai | |
| |