мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Броусерс & ФТП Клијенти

Register

Уебсите датотеке

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. Јан 2008, 09:18
Нови члан групе

Default Уебсите датотеке

Бок Имам купљен недавно уебсите са мојим назив домена, а то сам имао транферед по продавцу, али ја не могу видети моју уеб страницу, ми је потребно за проналажење датотека на мојој уеб страници, али ја немам појма где би требао бити хандсоме . Може било ко ме у правом смеру молим.
Old 23. Јан 2008, 09:44
Донаторска Група

Default Уебсите датотеке

Можете ли ми дати више информација, као и ко управља вашим страницама, а што је свој домен?

Old 23. Јан 2008, 09:52
Нови члан групе

Default Уебсите датотеке

Поздрав хвала вам за реплинг сам сад добио мој картотека и ја могу да виде моју страницу, хвала опет за ваш брзи одговор
Old 23. Јан 2008, 09:58
Донаторска Група

Default Уебсите датотеке

ОК, браво!

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Здраво! Сајт Видео Не ради и са: Темп избрисане датотеке и најновији Фласх Закиа Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 0 8. Окт 2009 10:20
Претворити. Мов (Куицктиме) датотека. Ави датотеке? Кона1984хауаии Мултимедија и кодеци 9 3 март 2008 12:58
Најбољи бесплатни уеб хостинг уеб локацију? мксмад32 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 9 10 јануар 2008 11:58
Ре: ц: \ програм филес \ заједничке датотеке \ дллхост.ексе инфрецтед са Уин32/Хупигон.МН тројанских цјд666 Вирус, Спыуаре и безбедност 3 21 новембар 2007 14:14
Ц: \ Програм Филес \ заједничке датотеке \ дллхост.ексе инфрецтед са Уин32/Хупигон.МН тројанских Анцоди Вирус, Спыуаре и безбедност 13 17 новембар 2007 02:49
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц